2777
2789
عنوان

نی نی سایت از اونوقتی که این کاربرا نیستن دیگه برام صفا نداره😔

| مشاهده متن کامل بحث + 4748 بازدید | 195 پست
من زیاد کسی را نمی‌شناسم ولی شما را بواسطه عکسای قشنگی که میزارید میشناسم جای تعجب هست!

عزیزم😁🙃😍😍🩷🩷😘😘🫂🫂✨️✨️🫶🫶

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شقایق جونننننممممم عشقمی عزیزم نظر لطفته😘❤️😍شمام بهترین کاربری هستی ک میشناسمتعزیزدلی🌹

قربونت برممم قلبببب منی تووووو✨️✨️🫂🫂😘😘عزیزی😘😘🫂🫂✨️✨️🫶🫶🩷🩷❤️❤️💋💋

من خیلی کم‌میام سایت واکثرافقط خواننده خاموشم وپستی‌نمیزارم.

همیشه تاپیکاتومیبینم روحم تازه میشه.

اکثرالایک میکنم .

پرازانرژی مثبته.

زودبه زودتاپیک بزن .

خدانکنه عشق منی تووو🌸🌸✨️✨️🫂🫂🩷🩷😘😘

فدات بشممم انرژی مثبت😍🥰

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

میگم کسی از اون کاربری که فاطمه بود خبر داره ک موقع بارداری همسرش رفته بود زن صیغه کرده بود پدر شوهرش باعث جدایشون شده بود بعد پدر شوهره سرطان کرفت و مرد

طلاقم گرفت معلم بود بچه اشم پی خودش بود فکر کنم پسر بود

من خیلی کم‌میام سایت واکثرافقط خواننده خاموشم وپستی‌نمیزارم.همیشه تاپیکاتومیبینم روحم تازه میشه.اکثر ...

ای جانم خداروشکر 😍✨️🫂😘

فداتشممم🫂✨️😘چشم عزیزدلم✨️🫂😍😍🫶🫶🌸🌸🩷🩷💋💋❤️❤️😘😘

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=10622884&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%85%D9%86-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%BE%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%AA-%D8%AF%D9%86%D8%AF%D9%88%D9%86&postId=379078483

از وقتی این تاپیکو دیدم با اینکه مال چندسال پیشه و خودش تعلیقش کرده فهمیدم هرکسی ماشالله چندتا کاربری داره...و هرکی میگه میره نمیره با کاربری جدید دیگش میاد 

اینقد آدم ها بزرگ نکنید

عزیزییییی❤️❤️🌸🌸🫶🫶😍😍🫂🫂😘😘😘✨️✨️✨️

دورت بگردممم 🫀🫂🥰😍😘💋💋

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

😘😍🌹❤️❤️❤️مهربووووووون

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
کاربری @کتایون_ریاحی @دلبراماوحشی @ژیناگلمن @sarire این عزیزانم دیگه نیسن سایت صفا نداره و کاربر ...

مرسی که به یادمی همیشه رفیق🫠❤️

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*