2777
2789
عنوان

با همسرم قهرم ولی مریض شدم حسابی

408 بازدید | 8 پست

صبح دو بار تب کردم 

دو قلو هامو گذاشتم خونه مامانم

ولی اصلا حالم خوب نیست دارو هامو هم نزدم ، همسرم میگه آقا میخوای قهر باشی ، باش ! حداقل بیا امپولاتو بزن دوباره تب نکنی! 😅 من گفتم عمرااااا نمی‌زنم ، بزار بمیرم از دستم راحت بشی ، اونم گفت نه بابا این حرفا چیه !  بدبخت ، نکن اینجوری مامانم بعدش اصراررررر می‌کنه برم زن بگیرماا خودتم که می‌دونی بالاخره سخته تو این سن بخوام نه بیارم 😔😂بعد زنه میاد زندگی تو ضعف می‌کنه چهار تا بچه هاتم می‌فرسته خونه مامانت حالا هی لجبازی کن از ما گفتن 🚶🏻‍♀️ 

هیچی دیگه بلند شدم دنبالش کردم 😑😂بی تربیت و ...

ولی خیلی حالم بده 😑 میترسم برم بدم آمپولا مو بزنه غرور م بره زیر سوال 

سری بعدی قهر هامو جدی نگیره😅 پرو میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۴ تا بچه داری؟

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

دو تا بچه هام بزرگن دو قلو هام کوچیکن

بازم قصد بچه دار شدن داری؟

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

بازم قصد بچه دار شدن داری؟

به هیچ عنوان من سه تا میخواستم ‌‌‌‌‌که خدا اخری رو دو تا کرد شدن چهار تا ناشکری نمیکنم . ولی همسرم خیلی زندگی رو ساده میگیره همه حرص و جوش بچه داری برای منه اون راحته میگه ولکن زن 😑من اصلا نمیتونم به ریلکسی همسرم باشم همین چهار تا رم براش آوردم بسه شه هنر داره همین چهار تا بچه رو بزرگ کنه ، به قول مامانم جونت زیادی نکرده 😁😔 اگر همسرم یه مقدار همراه تر بود شاید ! چون نینی خیلی دوست دارم ولی اینجوری بارش فقط رو شونه خودمه