من قبلا نامزد داشتم و گاهی وقتا مزاحم تلفنی میشد بعد بابام دعواش کرد دیگه نشد الان مزاحم شد من از دهنم در رفت به اینی که الان میخوام باهاش ازدواج کنم گفتم کلی قضیه برعکس شد گفت اگر بعدا مزاحمت ایجاد کرد اگه و...چی چی بگم بهش من این وسط بی گناهم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اشکالی ندارد تجربه شد دیگه از گذشته است چیزی نگی و طرف مقابل را حساس کنی
دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
درک میکنم واقعا سر این حرفایی که بی موقع از دهن آدم درمیره من همیشه خودمو سرزنش میکنم. بگو خاستم باهات صادق باشم خاستم ازت کمک بخام بگو جز تو هیچکس برام مهم نیست انقد پیشت احساس امنیت کردم که بهت گفتم وگرنه میتونستم مخفی کنم