2777
2789
عنوان

از بد غذایی پسرهفت سالم کلافه ام

186 بازدید | 27 پست

تا حدود ۵سالگی عالی غذا می‌خورد اصلا ادا درنمیاورد.از وقتی رفته پیش دبستانی و بعدش کلاس اول از همه غذاها ایراد میگیره نمیخوره وزنش کم شده.کلا دوسه مدل بیشتر غذا رو دوست نداره.خیلی از تنوع غذاییمون رو حذف کردم بخاطرش .همون ۶مدل غذا رو هم سه مدلش رو ادا درمیاره.

خستگی ب تنم میمونه.نمیتونم غذای جدا درست کنم براش دخترم نوپاست اذیت داره.

پیاز تو غذا رو نمیخاد تو خورشت معلوم نباید یاشه.الان تخم مرغ ربی درست کردم میگه چرا سفیداش معلومه نخورد گشنه خوابید.

خیلی حرصم میگیره دعواش میکنم اونم روحیش خیلی حساسه عزت نفسش کم میشه میگه من پسر بدی ام ولی نمیتونم بخورم.دست خودم نیست آخه خیلی حرص میخورم با چه زحمتی از صبح غذا درست میکنم نمیخوره.

شما ها چه تجریه ای دارین.بنظرتون درست میشه این بشر؟

عزیزم مشکل گوارشی ندارخ؟

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گولش بزن 

بچه اس خودش ناراحت میشه عذاب وجدان بهش نده

سریع نیمرو میزدی براش 

یا روی املت سس گوجه میریختی تا قرمز بشه بخوره

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

بگو عزیزم وقتی خیلی گرسنت شد میتونی همین تخم مرغ رو بخوری 

پسر منم ۴ سالشه زرشک پلو با مرغ رو برمیداشت زرشک هاشو جدا میکرد بهش گفتم باید بخوری وگرنه از غذا خبری نیس 

حالا یاد گرفته میخوره 

یا عدس پلو نمیخورد منم میذارم خوب گرسنه اش بشه و وقتی میگه غذا میگم همه عدس پلو خوردیم توهم میتونی بخوری 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

گولش بزن بچه اس خودش ناراحت میشه عذاب وجدان بهش ندهسریع نیمرو میزدی براش یا روی املت سس گوجه میریختی ...

گول نمیخوره خواهر.نیمرو هم بدش میاد میگه چرا زرده شله.خاگینه رو هم یه ادای دیکه درمیاره

بگو عزیزم وقتی خیلی گرسنت شد میتونی همین تخم مرغ رو بخوری پسر منم ۴ سالشه زرشک پلو با مرغ رو برمیداش ...

میترسم خیلی لاغر بشه.آخه گرسنه هم بشه نمیخوره میره سراغ خوراکی