sahaarrrrrrr مدیر استارتر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 9401 عنوان به مامانم گفتم خالم به دخترش خیلی اعتماد به نفس میده 😑🤦🏼♀️🚶🏼♀️🤌🏼 126 بازدید | 12 پست حالا از صبح فقط سرو صدا میکنه 😐حقیقتو میگی قبول ندارن دیگه ول نمیکنه چه گوهی خوردما 😐آخه بگو مرض داشتی گفتی فردا امتحان دارمم 🤦🏼♀️ دیروز | 11:58 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 4491 مامان من دختر خالم خیلی ببخشید نود میده پول کاشت ناخن و کافه لباسشو از پسر مردم میگیره بازم با من مقایسه میکنه که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
sahaarrrrrrr مدیر استارتر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 9401 مامان من دختر خالم خیلی ببخشید نود میده پول کاشت ناخن و کافه لباسشو از پسر مردم میگیره بازم با من مق ... اره همشون خراب میچرخن شانسم دارن
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 4491 اره همشون خراب میچرخن شانسم دارن نه حالا خدایی اینا که خرابن شانسم ندارنننه من فکر میکنه آدمای مهمی ان😂 که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 4491 البته خواهرای خودشم خرابای درجه یکین که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
sahaarrrrrrr مدیر استارتر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 9401 البته خواهرای خودشم خرابای درجه یکین ریدم تو فامیل به من بود با همشون قطع ارتباط میکردم حالم از همشون بهم میخوره اینقدر بد ذاتن
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 4491 ریدم تو فامیل به من بود با همشون قطع ارتباط میکردم حالم از همشون بهم میخوره اینقدر بد ذاتن آقا فامیل همشون بد ذاته مخصوصا فامیل مادر من باز فامیل بابام یکم بهتره که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
sahaarrrrrrr مدیر استارتر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 9401 آقا فامیل همشون بد ذاته مخصوصا فامیل مادر من باز فامیل بابام یکم بهتره دقیقااااا من اول فامیلای مادری دوست داشتم نمیدونستم در این حد حسود باشن به جان خودم یکی از دخترخاله هام همسن من بود ازدواج کرد آقا یه خواستگار برا من اومد خالم داشت خودشو جر میداد اگه میدیدی میگفتی صد رحمت به شمررر
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 4491 دقیقااااا من اول فامیلای مادری دوست داشتم نمیدونستم در این حد حسود باشن به جان خودم یکی از دخترخاله ... آیییییی تازه فهمیدی شمرن؟اینا چند تا رگ از یزید و معاویه قاطی دارن که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
sahaarrrrrrr مدیر استارتر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 9401 آیییییی تازه فهمیدی شمرن؟اینا چند تا رگ از یزید و معاویه قاطی دارن لعنت بهشون
tak_giiirl عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 4491 لعنت بهشون لعنت زیاد زیاددددددد که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊