2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هرمدلی میگیری بگیر ولی طرح دار نگیر چون زود دلتو میزنه و قدیمی میشه 

رنگ سفید یا نسکافه ای روشن بگیر با طرح ساده 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

هرمدلی میگیری بگیر ولی طرح دار نگیر چون زود دلتو میزنه و قدیمی میشه رنگ سفید یا نسکافه ای روشن بگیر ...

نمیخوام زیاد هزینه کنم چون تا چند ماه دیگه قراره بریم خونه ی خودمون(الان اجاره نشستیم) و اونجا تو اتاقش کمد دیواری هست و این کمد رسما بی استفاده میمونه

به نظرت این مدل زشته؟

با تخت سفید ساده و فلان؟

نانازه اسی ولی قدیمی میشهیچیزای کیوت تر و ساده بگیری بهتره بنظرم

نمیخوام زیاد هزینه کنم چون تا چند ماه دیگه قراره بریم خونه ی خودمون(الان اجاره نشستیم) و اونجا تو اتاقش کمد دیواری هست و این کمد رسما بی استفاده میمونه

به نظرت این مدل زشته؟

با تخت سفید ساده و فلان؟

نمیخوام زیاد هزینه کنم چون تا چند ماه دیگه قراره بریم خونه ی خودمون(الان اجاره نشستیم) و اونجا تو ات ...

نه نه خیلی خوشگله بنظرم

دقیقااا همین شکلیو بگیر اینو اونور نگیر

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀

نمیخوام زیاد هزینه کنم چون تا چند ماه دیگه قراره بریم خونه ی خودمون(الان اجاره نشستیم) و اونجا تو ات ...

این مدل هم قشنگه ولی بعد بخوای بفروشی دیگه کسی زیر بار نمیره

بجاش یه رگال بگیر و فعلا لباسهاشو بذار ب رگال خیلی شیکترم هست 

جابجا هم ک شدین میتونی رگال رو بفروشی یا ببری توی اتاق خودت 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

نه نه خیلی خوشگله بنظرمدقیقااا همین شکلیو بگیر اینو اونور نگیر

مرسی عزیزم😘

نه از این شلوغتر نمیگیرم دیگه😅😂

خودمم ساده پسندم ولی بخاطر شرایطی که گفتم نمیخوام هزینه ی زیادی بکنم…🥲