خدایا خودت بهتر میدونی چی خیره ولی تورو قسم به لنگر زمین وآسمون اون چیزی که ازت یه عمره خواستم وبه خوبان درگاهت دادی به من رو سیاه هم عنایت کن ....🥺 نذار بِبُرّم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
انشاءالله 500متر نصیبت بشه اسباب کشی سخته الان بیست روزه دیگه اسبابکشی دارم نمیدونم از کجا شروع کنم
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
عزیزم ایشالا هرچه زودتر خبر خونه دارشدنتون رو بهمون میگید راستی شما از بندر عباس بودید ایشالا که سلامت هستین وخدا به ملت عزیزم صبر بده بخاطر بندر عباس به خدا دوروزه فقط گریه میکنم میخام برم خون اهدا کنم چون گروه خونی من oمنفی هستش بلکه یه کمک کوچیک کرده باشم