2777
2789
عنوان

بچه داری

123 بازدید | 16 پست

خانوما کمکم کنید ۳۵ روزه زایمان کردم هنوز نرفتم خونه خودم خیلی دلم میخواد برم اما واقعا میترسم شبا نتونم ب تنهایی نگهش دارم چون اذیت می‌کنه از طرفیم حال روحیم خیلی خرابه حس میکنم برم خونه خودم حالم خوب میشه چکار کنم بنظرتون😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسیو نداری کمکت بیاد خونتون؟ مامانت باهات بیاد خب

چرا الان خونه مامانمم مامانم میگه تا هر وقت دلت میخواد بمون ولی خودم خیلی دلم میخواد برم خونم از طرفیم از بچه داری ترس دارم اونم به تنهایی 

بعد چهل روز اوضاع بهتر میشه یعنی بچه آروم تر میشه ؟

نمیدونم عزیزم بچه ندارم گفتم حالا ۴۰ روز بمونی شاید اوضاع بهتر شه اوضاع خودت منظورمه 

بچه دیگه همینه زیاد نباید سخت بگیری ۲ ماه اول اینحوریه بعدا حتما بهتر میشه

اگه کمک حال نداری تا چهل بمون بعدش برو بهتره حال روحیت بخاطر بیخوابیه ک نخوابیدی

یعنی همش فکر میکنم با اومدن بچه دیگه قرار نیس بهم خوشبگذره همش الکی گریه میکنم و حالم بده دلم برای خلوت و دوتایی بودنمون تنگ شده دلم برای خونه زندگیم یه ذره شده یعنی همه چی درست میشه؟

چرا الان خونه مامانمم مامانم میگه تا هر وقت دلت میخواد بمون ولی خودم خیلی دلم میخواد برم خونم از طرف ...

دلت برای خونه ات تنگ شده عادیه

مامانتو ببر یه چند روزی باهات بمونه 

چهل روزگی رو که رد کنه راحت میشه

دلت برای خونه ات تنگ شده عادیهمامانتو ببر یه چند روزی باهات بمونه چهل روزگی رو که رد کنه راحت میشه

خیلی دلم تنگ شده حس میکنم دیگه با اومدن بچه دنیام ب آخر رسیده خیلی حس بدی دارم دلم گرفته

خیلی دلم تنگ شده حس میکنم دیگه با اومدن بچه دنیام ب آخر رسیده خیلی حس بدی دارم دلم گرفته

از نظر روحی جای حساسی هستی مواظب باش افسردگی بعد از زایمان نگیری که خیلی سخته

دورتو پر کن از آدم ، جشن و دورهمی بگیرین بزار بزنن برقصن روحیه ات حفظ بشه

از نظر روحی جای حساسی هستی مواظب باش افسردگی بعد از زایمان نگیری که خیلی سختهدورتو پر کن از آدم ، جش ...

با اومدن بچه بازم مثل قبل بهم خوشمیگذره؟؟حی میکنم دیگه رابطم با شوهرم مثل قبل گرم نمیشه

با اومدن بچه بازم مثل قبل بهم خوشمیگذره؟؟حی میکنم دیگه رابطم با شوهرم مثل قبل گرم نمیشه

زندگین حتی از قبلش بهتر میشه ، بچه شیرینی زندگیه ، الان اینجوری فکر میکنی چون هورمونها و اینا بهم ریخته ،  بزار بچه ات یکم جون بگیره برای هر حرکتش قند تو دلت آب میشه