2777
2789

البته تولدش 3خرداد هست ولی خب از الان دارم براش تدارک میبینم

تاالان یه تیشرت براش خریدم

یه ادکلن هم میخوام بخرم

یه دستبند هم سفارش دادم با موهای خودم درست کنند

دیگه چی بگیرم؟

به نظرتون تو باکس بچیتم؟

میخوام به بهترین و کامل ترین نحو ممکن باشه هزینشم زیاد مهم نیس چون این پسر واقعا لیاقتشو داره میخوام یکی از بهترین هدیه های عمرش باشه و هیچوقت فراموشش نکنه

لطفا هر ایده و پیشنهادی دارین بگین🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

برای کیک و اینا چیکار کنم؟هرچی به ذهنتون میرسه بگین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون موی خودت برای دستبند یه جوریه شایدم من آدم عاطفی و رومانتیک نیستم درکش واسم سخته

آهان چه ربطی به ماه تولد داشت؟😁

این دستبندها که میگم خیلی ترند شده ها باحالن

یه پارتنر دختر نمیخوای 😅برای پسر خرج کردن که سادگیه البته اگه من بدونم که شوهرم میشه و آینده ای باه ...

من خودمم آدمی نیستم ک به این راحتیا برا پسر خرج کنم ولی این تاحالا برا من خیلییی خرج کرده کلا تو همه چیز سنگ تموم گذاشته دیگه زشته من یه تولدشو دست خالی برم پیشش 

شما پیشنهادی ندارین برا کادو اینا؟

من یه باکس بزرگ گرفتم

یه کت جین ک عاشقش بود خریدم گذاشتم

عینک دودی چون نداشتش

کلی خوراکی های مورد علاقش 

۴تا صفحه آچار پشت و رو شعر و‌نامه عاشقانه

دو سری هم سوپرایز شد

یبار  پیتزا و شمع رفتم محل کارش

یسری رفتیم کافه کادوبازی

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣