2777
2789
عنوان

لطفا خانومای متاهل جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 103 بازدید | 19 پست
خانواده هم نقش دارن ولی آقا پسری ک می‌خواد زن بگیره باید بتونه حداقل یه سری هزینه های کوچیک برآورده ...

خب همسرم اینارو برام گرفت، انگشتر نشون ، حلقه ، سرویس و چند تیکه ریز توی مناسبت ها 

ولی این درسته که مثلا خانواده ی پسر عیدی برای عروسشون نیارن یا کادو ندن برای عقد و عروسی 

آخه این موارد خیلی روال و رایجن تا جایی که من دیدم 

خب همسرم اینارو برام گرفت، انگشتر نشون ، حلقه ، سرویس و چند تیکه ریز توی مناسبت ها ولی این درسته که ...

اهان خب خوبه عزیزم فک کردم همسرت نخریده 

نه درست نیست 😕😕 باید عیدی بدن عزیزم 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان خب خوبه عزیزم فک کردم همسرت نخریده نه درست نیست 😕😕 باید عیدی بدن عزیزم

هیچکاری که نکردن هیچی الانم همش توقع دارن برم خونشون و هر روز سر بزنم بهشون و همش بهشون زنگ بزنم ولی من واقعا از وقتی این همه کوتاهی کردن دیگه دلم نمیخواد خیلی ارتباط داشته باشم اما هر دفعه‌ که منو میبینن ازم گله میکنن بابت اینا حتی شوهرمم ازم گله میکنه یجورایی نمیخواد قبول کنه خانوادش انقد بد بودن و کم کاری کردن که من ازشون زده شدم 

هیچکاری که نکردن هیچی الانم همش توقع دارن برم خونشون و هر روز سر بزنم بهشون و همش بهشون زنگ بزنم ولی ...

کاملا حق داری  عزیزم 

چه خانواده بی درکی هستن باید برای عروس حداقل هدیه بخرن 

عزیزم بهتره ازشون دور شی 

مردا یکم رو خانواده حساسن با سیاست ازشون دور شو هیچوقت بد شون نگو چون شوهرت نمیپذیره ولی با سیاست رفتار کن ازشون دور شو رابطه ات کم و محترمانه باشه 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️