2777
2789
عنوان

لطفا خانومای متاهل جواب بدین

103 بازدید | 19 پست

با خانواده ی شوهری که از بله برون تا عروسی هیچ هزینه ای نکردن ، نه کادو ، نه عیدی ،نه یلدایی ، نه کادوی عقد یا عروسی ، نه هیچی کلا هیچی حتی یدونه هزار تومنی هزینه نکردن و هیچ طلایی هم به عروسشون ندادن و به پسرشونم هیچ کمکی نکردن و الانم فقط از عروس توقع دارن باید چه رفتاری کرد ؟ 

لطفا ازشون دفاع نکنید عادلانه نظر بدین ممنونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت خوبه؟ طرفتو داره؟

شرمنده هست چون برات کاری نکرده؟یا زبونش درازه

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

اینکه منم .

مثل اسکولا طلایی هم ک داشتم ۱سال بعد گرفتن دادن ب پسرشون.

هرنو خدماتم میدادم شد وظیفم بعد ۱۲ سال باز اون روز شوهرم و پرکرده بودن منم باردارم شرایطم سخته کلا  شوهرمم مو ب مو برام تعریف کرد 

خانواده شوهرم که از نظر مالی اوکی بودن البته ولی شوهرم تازه سره کار رفته بود و نمیتونست همه ی این هزینه هارو تنهایی بده چون واقعا سنگین بود 

خانواده ی خودمم از نظر مالی متوسط به بالا (این نبود که بگم خانواده خودم ندار بودن برای همین خانواده ی شوهرم هزینه ای نکردن )

این که هزینه ای نکردن و هیچ کاری نکردن برام مهم نیست 

الان مشکلم اینه که با اینکه هیچ کاری نکردن پر توقع هستن 

بی محلییوقت نزاشتن براشون جوری ک انگار وجود ندارن چون با شما همینطور رفتار کردن وقتی هیچ کاری نکرذن ...

اره عزیزم دقیقا همینکارو میکردن همشون باهام مهربون بودن و اصلا ادم حسابم نمیکردن انگار وجود نداشتم 

شوهرت خوبه؟ طرفتو داره؟شرمنده هست چون برات کاری نکرده؟یا زبونش درازه

اره خوبه بله شرمنده ام هست الانم تا جایی که میتونه برام جبران میکنه ولی میدونی یجورایی چون وابسته س و خیلی خانوادشو دوس داره بهم میگه تو از اونا توقع نداشته باش از من باید ناراحت باشی منم شرمندم و جبران میکنم 

اینارو باید داماد انجام بده نهایت خانواده یه کمکی هم بکنن عروس باید اول از شوهرش گله کنه بعد هم رابط ...

نظرتون محترمه ها به هر حال هر کس نظر خودشو داره ولی من میگم پس خانواده برای چه روزیه ؟ خوبه پدرای ماعم به ما جهاز ندن و بگن ما وظیفه ای نداریم؟ نمیشه که اینطوری 

اینکه منم .مثل اسکولا طلایی هم ک داشتم ۱سال بعد گرفتن دادن ب پسرشون. هرنو خدماتم میدادم شد وظیفم بعد ...

عزیزم من درکت میکنم ولی من کاری برای مادرشوهرم انجام نمیدم  دوران نامزدی باهاش خوب بودم ها ولی وقتی دیدم این منو کلا آدم حساب نمیکنه باهاش سرد شدم 

اما میدونی توقع زیادی دارن ازم هم خودش هم دختراش 

نظرتون محترمه ها به هر حال هر کس نظر خودشو داره ولی من میگم پس خانواده برای چه روزیه ؟ خوبه پدرای ما ...

خانواده هم نقش دارن 

ولی آقا پسری ک می‌خواد زن بگیره باید بتونه حداقل یه سری هزینه های کوچیک برآورده کنه مثلا سرویس طلا دیگه باید بتونه بخره  وگرنه نمیتونه زندگی رو بچرخونه 

خانواده ها هم در حد توان بهتره کمک کنن مثلا تو خرجا بزرگ مثل عروسی و خرید خونه  

دختر با پسر فرق داره خب پسرا معمولا از سن کم شاغل میشن و پس انداز دارن 

البته این نظر منه عزیزم  

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
توام کاری نکن و آسته برو آسته بیا

ش

عزیزم چیکار کنم که شوهرمم ازم نخواد برم خونه ی مادرش ؟ 

چون وقتی میخواد بره از منم میخواد باهاش برم 

از اونور مادرش اصلا با من حرفی نمیزنه کلا بی محلی میکنه بهم یه سری رفتارای دیگه ام داره مثل مزاحمتای همیشگیش 

من باید چیکار کنم که از وابستگیه شوهرم نسبت به خانوادش کم شه ؟