2777
2789

پست بزارین که خوندم لایک کنم 

دوستان دعا کنید اون خبر خوش که مدنظرم هست خیلی زود بهم برسه با نگاه امام زمان و امام رضا و امام حسین ان شاالله شما هم حاجت روا بشین 

انشالله

یک عدد پاترهد می باشم❤⚡🧙‍♂️                     تاپیکهام با موضوع معرفی کتاب هستن📚💖               کسانی که تاپیکامو میخونن و علاقه دارن حتما لایک کنن❤                                                                    خوشبخت کسی است که به یکی از این دو چیز دسترسی دارد : یا کتاب های خوب📚 یا دوستانی که اهل کتاب باشند📚💞"ویکتور هوگو"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم منتظر یک خبرم انشالله خبری منتظرشی بهت برسه دلت شاد شه 

منم دعا کن اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

ان شاء الله همه چی همونجوری ک دوست داری پیش بره

دعاکن امام رضا واسه حاجیت رواییم پیش خدا واسطع شه

و بطلبه برم پابوسش

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S