2777
2789

میگم بعد جذب شدنش لباتون به حالت قبل برگشت یا یکم برجستگیو داشت بازم؟

بعد اینکه موقع تزریقش دردش چجوری بود

چند دفعه ترمیم کردین؟ 

من دوست دارم بزنم ولی نمیخوامم مثل الانم برگرده دیگه و همم نمیخوام برجستگیش خیلی زیاد باشه مثل اردکا 

بعد کجا این خدماتو براتون انجام دادن سالن رفتین یا مطب های که مال این کاراس؟

روزای خوب توی راه😎✌🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من مامانم تزریق کرده و الان تقریبا دو سال گذشته و میشه گفت ۶۰ درصدش مونده... شنیدم هیچوقت مثل قبل نمیشه 

وقتی عاشق کسی شدی که بعد فهمیدی اونجوری که فکر می‌کردی نیست تقصیر اون نیست ، تو عاشق توهمات خودت شدی و آدم ساختگی خودتو از اون ساختی 👽👽👽من یه آدم فضایی ام 🛸 👽 👽 خیلی سخته بین آدما زندگی کنم🌝🌝🌝 پاسکال میگه یه روز آخرین قطعه سفینه ام رو پیدا میکنم و برمی‌گردم خونه 

و اینکه بعد چند وقت جذب شد و اینکه کامل کامل جذب شد یا نه؟

من رفتم مطب دکتر

گفت لبت غیر قرینگی داره، یک سی سی رو تو سه جلسه زد😑و اینکه بله بعد یه مدت جذب میشه ولی نه اینکه همش بره

به من گفت ۳ ماه دیگه بازم بیا نیم سیسی دیگه بزنم که طولانی مدت لب داشته باشی

درد هم داره، یکم ، ولی قابل تحمله

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️
من یبار یه سی سی زدم. جذب شد و الان لب خودم

حتما ژل بد بوده چون اطرافیانم انجام دادن مث قبلش نشده براشون

وقتی عاشق کسی شدی که بعد فهمیدی اونجوری که فکر می‌کردی نیست تقصیر اون نیست ، تو عاشق توهمات خودت شدی و آدم ساختگی خودتو از اون ساختی 👽👽👽من یه آدم فضایی ام 🛸 👽 👽 خیلی سخته بین آدما زندگی کنم🌝🌝🌝 پاسکال میگه یه روز آخرین قطعه سفینه ام رو پیدا میکنم و برمی‌گردم خونه 

من مامانم تزریق کرده و الان تقریبا دو سال گذشته و میشه گفت ۶۰ درصدش مونده... شنیدم هیچوقت مثل قبل نم ...

ژل ، هیچ وقت مثل قبل نمیشه ولی فیلر جذب میشه

من دوستم فیلر لب زده ب ی ماه نکشید تماما جذب شد

خیلی با لب قبل فیلرش تفاوتی نداره الان

و در مورد دردش میگفت خیلی زیاده

دگ باید تحمل کرد

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
ژل ، هیچ وقت مثل قبل نمیشه ولی فیلر جذب میشه

عزیزم مگه فرق دارن؟ ژل و فیلر هردو یکی هستن که

چرا باید برگرده به روزای اول اون ژل بعد ۳ بار ترمیم برای همیشه موندگاره البته اگه ژل اصل بزنی نورامیس بزن پشیمون نمی شی دردم داره بله 

بار سنگین است و من کم طاقت و دنیا حسود خم شدن را عار میدانم خدایا 🤲کمک کن نشکنم 

من تزریق کردم توی سه مرحله و الان که حدودا 3 ماه میگذره هنوز برجستگی داره اما نه به اندازه ی اوایل تزریق... بعد از یه هفته تا دو هفته ورم لب می‌خوابه و عادی میشه اما کاملا جذب نمیشه مگر اینکه کمتر از یک سی سی تزریق شده باشه

فاروس:فانوس دریایی😊
حتما ژل بد بوده چون اطرافیانم انجام دادن مث قبلش نشده براشون

نه باز اول بود ک زدم گفت بازم باید بیای چون. لبات کوچیکه جذب میشه من نرفتم

من خر تنهای شهرم با شرکم من قهر قهرم... 

عزیزم مگه فرق دارن؟ ژل و فیلر هردو یکی هستن که

نه، فرق دارن

دیگه الان ژل تزریق نمیشه ،چون میره تو بافت خود لب و عوارض داره

اما فیلر بر پایه هیالورونیک هست و جذب میشه خود به خود،ضرری هم نداره