2777
2789
عنوان

خانومایی که فیلر لب زدین یا ژل بیاین ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 29 پست

دفعه اول بخوای یا نخوای جذب میشه لب میشه مثل اولش

من دو بار اول برگشت مثل روزای قبل ژل زدن

دردش زیاد هست اما باز بستگی به میزان تحمل فرد داره

من ۴ باز زدم

۲ بار اول مطب

بار سوم کلینیک زیبایی

بار چهارم یه خانومی بود تو کلینیک کار تزریق ژل انجام می‌داد آمد منزل خودم برام تزريق کرد آخر اسفند ماه ۱۴۰۲ بود زدم

اردکی شدن یا نشدنش بستگی به مدلی که میخوای بزنی و حجم ژلی  که میزنی داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر بار چند سی سی میزدید؟

اول و دوم هر بار یک سی سی

بار سوم یک و نیم سی‌سی

بار چهارم فکر کنم ۲ و نیم سی سی

من قبل ژل اصلا لب بالا نداشتم لب پایانم هم به شدن کوچیک و باریک بود 

اول و دوم هر بار یک سی سیبار سوم یک و نیم سی‌سیبار چهارم فکر کنم ۲ و نیم سی سیمن قبل ژل اصلا لب بالا ...

مطمئنید اینقدر زدید؟

۲/۵ سی سی خیلی زیاده که🤪

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️
دفعه اول بخوای یا نخوای جذب میشه لب میشه مثل اولشمن دو بار اول برگشت مثل روزای قبل ژل زدندردش زیاد ه ...

من میخوام طبیعی باشه خودم خیلی لبام باریکه 

دوست دارم بمونه همونطوری ولی خب زیادم پر حجم نباشه منظورم 

حس خوبی نداره حجم زیادش در حد این میخوام که یکم از این حالت لبام در بیاد ازارم میده

روزای خوب توی راه😎✌🏻

دفعه اول بخوای یا نخوای جذب میشه لب میشه مثل اولشمن دو بار اول برگشت مثل روزای قبل ژل زدندردش زیاد ه ...

درد که حتما داره خب منظورم اینه بی حسی و اینام که میزنن بازم دردش همونقد زیاده؟ 

مثل تاتو میمونه دردش یا بیشتره؟

روزای خوب توی راه😎✌🏻

من مامانم تزریق کرده و الان تقریبا دو سال گذشته و میشه گفت ۶۰ درصدش مونده... شنیدم هیچوقت مثل قبل نم ...

چه مارکیو‌ استفاده کردن ؟ 

و اینکه کجا براشون تزریق کردن و هزینش چطور بود؟

روزای خوب توی راه😎✌🏻

من رفتم مطب دکترگفت لبت غیر قرینگی داره، یک سی سی رو تو سه جلسه زد😑و اینکه بله بعد یه مدت جذب میشه ...

خب من لبام خیلی باریکه اخه میخواستم حداقل مثل الانم دیگه نشه 

چون نه وقتشو دارم هی برم برای ترمیم نه دلشو 

فقد میخوام از این حالت در بیاد

شما چه مارکی زدین و هزینش چقد بود 

و اینکه یک سیسی رو تو هر دو لبتون یتی نیم سیسی و نیم سیسی بالا

یا فقد ی قسمت لبتون بود؟

روزای خوب توی راه😎✌🏻

چرا باید برگرده به روزای اول اون ژل بعد ۳ بار ترمیم برای همیشه موندگاره البته اگه ژل اصل بزنی نورامی ...

مرسی گلی 

قیمتشو میدونید ؟ 

خب نمیخوامم خیلی حجیم باشه 

میخوام حالت طبیعی داشته باشه اما خب مثل الانمم نباشههه

روزای خوب توی راه😎✌🏻

نه، فرق دارندیگه الان ژل تزریق نمیشه ،چون میره تو بافت خود لب و عوارض دارهاما فیلر بر پایه هیالورونی ...

چه عوارضی داره ؟ 

خب اینجوری که اینهمه هزینه ادم میخواد کنه جذب بشه که ‌پس چه فایده ای داره من از حالت لبم خوشم نمیاددد راهی نیست که حذب نشه؟🥹

روزای خوب توی راه😎✌🏻

چه عوارضی داره ؟ خب اینجوری که اینهمه هزینه ادم میخواد کنه جذب بشه که ‌پس چه فایده ای داره من از حال ...

س بار ژل بزنی طولانی مدت ژلت میمونه

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S