2777
2789
عنوان

کیا سالهاس با خانواده شوهر قطع رابطه اند

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 31 پست

خیلی وقته نمیرم ، ولی اونا همیشه تشریف میارن و هر چقدم دعوتم میکنن نمیرم، قسمم دادن ولی نمیرم

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا؟؟؟برام جالبه بدونم یعنی چی شده که باید با آدمهای نزیک زندگیمون قطع رابطه کنیم!!ببهشید من دور وبرم هیچ مس رو ندیدم با خانواده همسرش قطع ارتباط کنن واسه همین میپرسم

شماهایی که قطع ارتباط هستید همسرتون چطوره؟ رفت وآمد میکنه، به شما چیزی نمیگه و ناراحت نیست از این با ...

شوهر من خودش ارتباطو قطع کرد 

اوایل من زیاد میگفتم بریم زشته

شوهرم مصمم بود که رابطه باید قطع بشه

شوهرم از همه بدتر بین منو خانوادش اذیت شد

دهنشو اسفالت کردن خانواده اش

نمیذاشتن سر زندگیش باشه

شوهرم منو بچمو میخواست و نمیخواست از دستمون بده

میدید خانوادش دارن بلا میارن سرمون

خودش کات کرد

برای ارامش خودش

من رابطه ام خیلی خوب بود 

یعنی من باهاشون خیلی خوب بودم

یهو فهمیدم اونجور که من دوسشون داشتم اونا دوسم نداشتن و همش فیلم بود:)بعد از اون روز که یک سال و چهار ماه شده ارتباطم خیلی کم شد دلم خیلی شکست و واگذارشون کردم به خدا💔

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

چرا؟؟؟برام جالبه بدونم یعنی چی شده که باید با آدمهای نزیک زندگیمون قطع رابطه کنیم!!ببهشید من دور وبر ...

من خودمو میگم

به شوهرم حرف میزدن. اذیتش میکردن

همش از زیر زبونش حرف میکشیدن

دخالت

خواهرش یکسره میومد خونمون شوهرم نمیتونست همخوابی کنه باهام

از دست خواهرش عاصی بود دیگه . هرجا میرفتسم میومدن

همش منو تو زحمت مینداختن و همش باید میپختم و جمع میکردم و راننده اشون بودم و ...

نمیذاشتن زندگی کنیم

دعا و جادو جنبل هر چند روز میاوردن و شوهرمم با چشم خودش میدید

از خونه امون دزدی میکردن

دیگه منو شوهرم لباس نداشتیم بپوشیم از بس لباسا و کفشامونو برده بودن و دزدیده بودن

من خودم شاید ماهی یه بار در حد یک ساعت اونم شب ها برم و برگردم . تا مجرد بودم فکر میکردم آدم باید نزدیک و صمیمی باشه ولی حالا

من اینجوری متوجه شدم که نباید با خانواده شوهر صمیمی بود .

نباید بدون حضور همسر رفت وآمد کرد.

نباید کار اضافی کرد.

نباید زیاد خندید و تا نظر نپرسیدن اصلا نباید دخالت کرد.

از چیزی کردند باید بگی بین خودتون حل کنید به من ربطی نداره.

اگه از حرفشون ناراحت شدی همون لحظه زل بزنی و بپرسی منظورتون از فلان حرف چیه