2777
2789
عنوان

بچه ها با ماهی بیست تومن

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 34 پست
معلومه که میشه ابجی البته باید درست خرج کرد والا ماهی ۱۰۰تومن هم ممکنه کم بیاد اگه درست خرج نکنی،الا ...

😭😭😭😭😭

همینجوری هم که من حساب کردم ۱۲ تومن میمونه دیگه 

با گوشت و برنج و مایحتاج زندگی 

ممنون که برام صلوات می‌فرستی ❤️بسم الله الرحمن الرحیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره با مراعات و گرفتن واجب ها

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

من شوهرم ماهی ۱۰ میده چهار نفریم همه چی پای منه از صفر تا صدپول لباس پول آب و برق و کاز مدرسه بچه ها ...

آره ما هم 

گوشت و مرغ برنج هم با خودتونه؟

😭😭😭😭😭همینجوری هم که من حساب کردم ۱۲ تومن میمونه دیگه با گوشت و برنج و مایحتاج زندگی

گریه نکن چرا گریه میکنی میشه  تجربه دارم خودم میشه با ۲۰ تومن 

تو تهرانم زندگی میکنم  جایی که خرج زیاده

فقط واجب هارو باید بگیری و مراعات کنی

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

گریه نکن چرا گریه میکنی میشه تجربه دارم خودم میشه با ۲۰ تومن تو تهرانم زندگی میکنم جایی که خرج زیا ...

توضیح دادم که چقدر برامون میمونه همون ۲۰ نیست 

بعد خب واقعا دلم واسه مامانم میسوزه خیلی جلو خودمو میگیرم گریه نکنم

دعا کنید امسال قبول بشم بتونم پر آینده جبران کنم خیلی چیزا رو 

پس برای ۴ نفر کمه مگه واقعن خیلی خیلی رعایت کنید و همش خونه باشید و داعم الرژیم باشید

همش خونه ایم 

😭😭😭😭😭همینجوری هم که من حساب کردم ۱۲ تومن میمونه دیگه با گوشت و برنج و مایحتاج زندگی

سخت نگرید ابجی فقط زندگی کنید ،با همسرتون خوش باشید احترام همدیگه رو نگه دارید،ادم با یه کف دست  نون هم سیر میشه مهم حال دل ادمه که نباید گره بخوره به حال جیب ادم

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست  ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،

توضیح دادم که چقدر برامون میمونه همون ۲۰ نیست بعد خب واقعا دلم واسه مامانم میسوزه خیلی جلو خودمو میگ ...

گفتی ۱۲ میمونه

با ۱۲ واجب های غذایی رو بخر

سخت نگرید ابجی فقط زندگی کنید ،با همسرتون خوش باشید احترام همدیگه رو نگه دارید،ادم با یه کف دست نون ...

من غلط کنم ازدواج کنم 

چون مادرم داره خرجی رو کنترل می‌کنه خیلی تو فکرم بالاتر نوشتم