2777
2789

سلام عزيزان

من كارم گره افتاده سنگيني افتاده 

خواهشا بگيد چه دعايي خوندين كه حاجت گرفتين

چه ذكري بخونم

متوسل به كي بشم

از چه شهيدي حاجت گرفتين

چه نذري بكنم 

اونايي كه حاجت روا شدين كمك لطفا

خدا خيرتون بده براتون دعاي خير ميكنم 🤲

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی

ب گربه های خیابونی غذا بده و بهشون بگو برات دعا کنن ک ب خواسته ت برسی 

ب نظرم خیلی جوابه

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توسل به
امام جواد برای خانه دارشدن

یک مرتبه سوره یاسین، سه سوره توحید بخوانید و یک دور تسبیح صلوات بهنیت قربتا الی الله فرستاده و تقدیم بهمحضر امام جواد (ع) کنید. سپس دو رکعت نماز توسل بهجواد الائمه بجا آورید، در رکعت اول آن سوره حمد و قدر و در رکعت دوم آن سوره حمد و کوثر را بخوانید.

وقتی داری  با کسی  درد و دل میکنی مثل اینه که بهش یه چک سفید امضا بدون تاریخ میدی تا هروقت هرجور خواست ازش استفاده کنه مراقب باش که حرف دل رو با کی و کجا میزنی
ب گربه های خیابونی غذا بده و بهشون بگو برات دعا کنن ک ب خواسته ت برسی ب نظرم خیلی جوابه

همش به كبوترها برنج ميريزم 

حتي به گلها دارم اب ميدم ميگم حاجت دل منو بدين

رب انزلی منرلا مبارکا و انت خیر منزلین : این ذکر گفتنش بیش از ۶ دقیقه نمی شه و ارزش بالایی داره چرا که بعد از مدتی که مداومت به گفتن این ذکر کنید جواب می ده و البته نباید شک کنید که ما که بی کاریم و بی پول نمی شه صاحب خونه بشیم و باید باور داشته باشید خدا این کار را بخواد انجام بده میشه و خدا قادر به انجام هر کاری هست.

آيه ٢٩مومنون ٢٥بار بعد از نماز

همش به كبوترها برنج ميريزم حتي به گلها دارم اب ميدم ميگم حاجت دل منو بدين

نمیدونم ولی گربه وسگ موجودات خاصین از خیلیا شنیدم اینجوری حاجت گرفتن

کلا غذا دادن ب سگ. ومخصوصا گربه رزق رو افزایش میده حتی اگه حاجتی نداشته باشی

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍
نمیدونم ولی گربه وسگ موجودات خاصین از خیلیا شنیدم اینجوری حاجت گرفتن کلا غذا دادن ب سگ. ومخصوصا گربه ...

من تو خونه زيادي غذا و استخونارو ميريزيم تو جا ميزارم تو يخچال اخر هفته ها ميريم محل ميبرم براي سگ داداشم تازگي ٤تا بچه آورده 

نمیدونم ولی گربه وسگ موجودات خاصین از خیلیا شنیدم اینجوری حاجت گرفتن کلا غذا دادن ب سگ. ومخصوصا گربه ...

اکو سیستم رو بهم بریزیم و گربه و سگی که خودشون باید غذاشون رو پیدا کنن ، تغذیه‌شون کنیم تا حاجت بگیریم ؟!!!!!

اون گربه و سگی که شما میگی جایی هست که حیوون واقعا غذا برای خوردن نداره و به اصطلاح فقهی میگن حیوانه در راه مانده 

راه های بهتری وجود داره

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

چله زیارت عاشورا بردار

۴۰ روز زیارت عاشورا ، ترجیحا موقع ظهر

با رعایت شرایط زیر:

نماز اول وقت 

هر روز صدقه به مستحق 

تا جایی که میتونی گناه نکن و مراقبه داشته باش 

من عجیب حاجت گرفتم

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

اکو سیستم رو بهم بریزیم و گربه و سگی که خودشون باید غذاشون رو پیدا کنن ، تغذیه‌شون کنیم تا حاجت بگیر ...

غذادادن به یه گربه گشنه وضعیف تو خیابون

یا گربه ای ک تازه زایمان گرده ونمیتونه،راه بره وب بچه هاش شیر بده 

یا بچه گربه هایی که ب هردلیلی مادرشونو از دست دادن وگشنه، هستن اکوسیستم رو بهم نمیزنه اگه قراره اکوسیستم باانسانیت بهم بخوره اشکال نداره بذار بهم بخوره 

من خودم ب وضوح شاهد معجزه غذا دادن ب گربه ها بودم وتجربه ش کردم هم تو خودم هم اطرافیان

البته من بخاطر انسانیت بهشون غذا دادم نه حاجت

اما بعد دیدم چ قدر خیر وبرکت وارد زندگیم شد

حاجتت چیه!؟

رزقو روزي