2777
2789

ایا تا آخر عمرشون بهشون خونه های سازمانی میدن؟ ماهی چقد درامد دارن ؟ شنیدم درامدشون کمه ! در حد بخور نمیر ، راسته؟

سپاهیای اطراف من که حقوقشون ماشاا... زیاده جوری که به خونه سازمانی نیاز نداشتن و زود خونه دار شدن

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر عمه من سپاهیه یه خونه سازمانی بزرگ داره (آپارتمان هست که بیشتر سپاهی هستن)

۲تا ماشین مدل بالا داره ،وضع مالیشون خوبه ،به بچه هاشو ماهی ۳تومن حقوق میده 

البته شوهر عمم مدرک ارشد داره

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

داییم سرهنگ هستش

خونه از خودش داره

فیش حقوقی اش 30 هست (برای وام ضامن شده بود دیدم)

ولی خب در حقوق شون بندهای دیگه ای هم دارند که در فیش حقوقی نمیاد...

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

داییم سرهنگ هستشخونه از خودش دارهفیش حقوقی اش 30 هست (برای وام ضامن شده بود دیدم)ولی خب در حقوق شون ...

ببخشید منظورتون چیه حقوقشون بند های دیگه ای داره که توی فیش حقوقی نمیاد

ببخشید منظورتون چیه حقوقشون بند های دیگه ای داره که توی فیش حقوقی نمیاد

من شنیدم از خود داییم در جریان کاملش نیستم

چون بهشون گفتم فقط 30 میلیون اونم برای سرهنگ؟

گفتند نه بندهای دیگری داره که روی فیش حقوقی نیست...

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

نه خونه ۴تانهایتا ۱۰سال بدن.

حقوق حدود ۲۰تومنه .

اگرخواستگاره گول حرف های دیگرانو نخور.

واقعابخورونمیری هست.

من زیاد دیدم ومطمئنم

نسل گذشته فرق میکرده باالان .نگاه بازنشسته هانکن که زمان خودشون همه امکاناتی داشتن 

مردم حاشیه وجوزیاددرست میکنن