2777
2789

چند وقتی از همسرم جدا شدم دلیلشم خیانت بوده،چون خیلی مستقیم برگشت بهم گفت که من یکی دیگه رو دوست دارم بعد این همه سال زندگی،و خیلی هم باز دوسم داشت جدا که شدیم به دو ماه نرسیده رابطشو با اون خانم به هم زد و اومد سراغم که چطوری و اینا... خیلی دلم ازش پره و خیلی اذیت شدم. 

یه بنده خدایی هستش که خیلی وقت بود خواستگارم بود قبل ازدواجم و میشه گفت اصلاً دشمن همسرمم بود. 

این آقا خیلی منو دوست داره خیلی برام هزینه می‌کنه ی‌خوام باهاش ازدواج کنم 

چون می‌دونم اگه این کارم کنم همسر سابقم می‌سوزه و می‌خوام کارماشو پس بده 

نیلو سابق با اک جدیدم🪷🦦

خیلی دلیل بیخودیه برای ازدواج 

فردا پس فردا اگه این خیانت کنه چی؟ یا به دلت نشینه یا هزارتا عیب دیگه 

همه اقوام ایرانی انسان های شریفی هستند و صرف متعلق بودن به یک قومیت افتخار کردن ندارد!! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون چرا گفته دوستت ندارم بهت خیانت کرد وچیشد که اون زنو ول کرد برگشت پرسیدی ازش بش گفتی چرا پس گفتی تورو دوست ندارم؟مردا وقتی خیانت میکنن دلیل توجیه کننده برای خودشون جور میکنن که عداب وجدان نگیرن 

اون چرا گفته دوستت ندارم بهت خیانت کرد وچیشد که اون زنو ول کرد برگشت پرسیدی ازش بش گفتی چرا پس گفتی ...

چون.. زنش.. و زنشم خیانتکار بود...

نیلو سابق با اک جدیدم🪷🦦

اره ی خانومی هست تو فامیلمونه هرچی میگه درسته شما گرفتی تا حالا؟

آره همه رو بهم راست گفت .تو اینستا بود ولی گرون بود دیگه پیجم پرید نمیدونم چی بود پیجش ولی اینقدر واقعیت بود که فقط دوماه کارم گریه شد.پول میگیره فامیلتون.