2777
2789

تایپک زدم ولی چون تازه عضو شدم ناپدید شد😐

ما دوتا دانشجو دانشگاه چابهار بودیم انصرارف دادیم ک بشینیم برا کنکور بخونیم 

چابهار خونه خواهرم زندگی میکردم ولی خواهرم همش انتظار داره کمکش کنیم چهار تا بچه داره خودشن شاغله 

خونه خودمون دشتیاری هست یکی از روستاهای نزدیک چابهار

خانواده پر جمعیتی هستیم داداش بزرگم و زنش خونه دیوار به دیوار ما زندگی میکنن همش رفت و آمد دارن بچه اشون میفرستن پیش ما وقتی از دستش خسته میشن😐

اون یکی داداشم و زنش خونه ما زندگی میکنن زنشم پا به ماه هست ماه بعد زایمان میکنه😐

بابامم همش مهمون میاره هفته ای نیس ک مهمون نداشته باشیم مامان خانم هم ک فقط مجلس گرمی میکنه دست به سیاه و سفید نمیزنه 

کنکور نزدیکه باید بشینیم درس بخونیم حداقل نهایی ها رو خوب بدیم اصلا وقت برای تلف کردن نداریم

باید زود تصمیم بگیریم شما بودین بر میگشتین خونه اتون یا خونه خواهرتون میموندین؟

خواهران دوقلو در افسانه نی نی سایت😅🩷🩷باردار نیستیم تیکر کنکورمونه نپرسید کی زایمان میکنید پلیییییز😐🤣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب خونه خواهرت میخوای بمونی انتظار داری دست به سینه بشینی بهت سرویسم بدن عزیزم؟معلومه که باید در حد خودت کمک هم بکنی!هر چند با این چیزایی که تو تعریف کردی کار خونه خواهرت به مراتب خیلی از خونه پدری کمتره!

بمون خونه خواهرت

ولی از صبح برو کتابخونه بکوب درس بخون

بعدازظهرها که برمیگردی خونه کمکش کن

من یه زمانی سر کنکور فوق لیسانس توی شرایط مشابه بودم و این روش برام نتیجه خیلی خوبی داد

من بودم برمیگشتم خونه پدرم ولی از صبح زود میرفتم پانسیون یا  کتابخونه نزدیک محل سکونتم برای درس خوندن

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠