2777
2789
عنوان

توی این تاپیک میتونین دلنوشته هاتون برای امام مهدی بنویسید🌱🥺💚

| مشاهده متن کامل بحث + 1564 بازدید | 397 پست

همون که خودت میدونی خب؟؟🥹🥲

فقط 33 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

اللهم عجل لولیک الفرج

ای کاش یک سه شنبه شبی قسمتم شود

در راه جمکران سر راهی ببینمت

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا حضرت مهدی همه میگن صداشونو شنیدی دستشونو گرفتی

تورو به پاکی مادرت قسم میدم کمکم کن امسال اون چیزی که میخوام قبول شم دشمن شاد نشم 

یا حضرت مهدی خودت کمکم کن 

میگن کسیو دست خالی نمیفرستی

منم دست خالی نفرست که بدجور دلم گرفته

اگه کمکم نکنی شکایتتو به مادرت میکنم😭

خودت میدونی من این سال ها چقد سختی کشیدم

تو برام دعا کن پیش خدا 

من روسیاهم تو برام پدری کن یا امام زمان

چیزی ک میخواستم قبول نشدم ولی راضیم به رضای خدا💚تمام زندگیم فدای امام حسین💚میشه برای قبولی من در رشته موردعلاقم دعا کنین💚اگه دعا کردین بهم بگین بعد کنکورم براتون جبران میکنم💚

بابا!

در بنده نوازی و بزرگی تو شک نیست...

من خوب نیاموختم آداب گدایی ...

اسلام علیک یا ابا صالح المهدی...💚

پسرکم...عزیز دل مادر ...من تورو به دنیا نیاوردم ولی بدون:زیباترین روز های زندگیمو کنار تو گذروندم فرشته کوچکم...از همون لحظه که دست های نحیف و کوچیکت رو روی صورتم کشیدی شدی شازده کوچولوی من😅💔...شدی تکه ای از وجودم...تورو با همه عشق و محبت مادریم وصله زدم به تنم شیرین زبون مادر ...تا بشی پاره تنم ...پاره جدا نشدنی تنم...همون لحظه که فیلم شکنجه شدن آوا کوچولو رو دیدم...با خودم گفتم چطور میشه؟؟؟؟مهر این بچه ای معصوم به هر دل سخت و سنگی رسوخ میکنه...چطور انقدر تنفر؟چطور انقدر بی رحمی؟پسرکم ...از همون روزی که قرار شد مادرت باشم...با خودم عهد بستم اگرچه به دنیات نیاوردم...اما دنیایی رو برات به ارمغان بیارم...دنیایی پر از عشق...پر از محبت...بغلت کنم...قربون صدقه ان برم و عشق و محبت مادریم رو به پات بریزم...این نامه ازطرف مامان آیسانه...به میکائیل کوچولو ...پاره تن مامان🙂💕مهربان باشیم ...با کودکانی که گاهی جز خدا ، پناهی ندارند...

یا صاحب الزمان،کمک کن تو این راه دستمو بگیر 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

همون که خودت میدونی خب؟؟🥹🥲

الهی عاقبت بخیر بشی دختر....

اگر عروسی و عشق و عاشقیه انشاالله به حق امام علی بهش برسی💚💚💚🤣🤣

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

اللهم عجل لولیک الفرج

اللهم عجل لولیک الفرج

الهی عاقبت بخیر بشی دختر....اگر عروسی و عشق و عاشقیه انشاالله به حق امام علی بهش برسی💚💚💚🤣🤣

فداتبشم نههه درسیه همش😂😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

نا امید نشوید!

اگر هروقت کار خیری را تصمیم داشتید که انجام بدهید برای مولا اباصالح و ائمه ، چیزی در دلتان لرزه انداخت توجهی به آن نکنید!

شیطان تمام حواس و نیروهایش را گذاشته تا یاد اخرین حجت خدا را از دلهای دنیا ببرد

میدانید که نمیشود ، اما در این راه وسوسه های زیادی شکل میگیرد

مراقب روحتان باشید 

اللهم عجل لولیک الفرج

فداتبشم نههه درسیه همش😂😂

اووووووخی پس انشاالله که همش خوب باشه 🥺🥺🥺😍

اللهم عجل لولیک الفرج

خوش اومدی به تاپیک عزیزدلم💚🌱

انشاالله که امام مهدی دعای خیرش همیشه همراهت باشه💚

اووووووخی پس انشاالله که همش خوب باشه 🥺🥺🥺😍

قربونت بشم بوس🩵

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یا صاحب الزمان،کمک کن تو این راه دستمو بگیر

خوش اومدی به تاپیک عزییییزکم 😍

الهی که همیشه امام مهدی کمکت کنه💚🌱