2777
2789
عنوان

ناباروری حتی با گرفتن عکس رنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از روز۸ یک روز در میون اقدام داشتم 

استرسم بده خودتو بزن به بی خیالی ان شالله میشی خیلی ا تو نینی سایت عین شما استرس داشتن و همش میپرسیدن اون ماهی که خودشونو زدن به بی خیالی باردار شدن

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 
میدونم عزیزم ولی ایشون که نگفتن چیکار کردن 😑😑😑😑 با عکس که آدم درمان نمیشه؛ نمیگنم که مشکلی حل کر ...

من همه کاری انجام دادم فک میکردم حتما لوله هام بسته بودن ک باردار نمیشدم ولی اینبارم پریود شدم

خدایا همه دوستامو مامان کن😭😭😭😭
استرسم بده خودتو بزن به بی خیالی ان شالله میشی خیلی ا تو نینی سایت عین شما استرس داشتن و همش میپرسید ...

خیلی وقته همش سرمو گرم میکنم ک بهش فک نکنم ولی وقتی پریود میشم همه رشته هام پنبه میشه 

یعنی فقط باید صببببببببر کرد چقدر سختتتتتته خسته شدم دیگ

سخته ولی بزرگ میکنه ادمو

خوش حالم شبیه ادمهایی نیستم که اصلا نفهمیدن چجوری باردار شدن وقدرشو نمیدونن

توو این مدت به خیلی چیزها رسیدم

و نا امید نیستم

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون
شما بچه داری؟

همین الان گفتم ماه 18 اقدامم

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون
همین الان گفتم ماه 18 اقدامم

اهان پس شمام مث من تو اقدام بچه اولی خدا بهمون صبر بده خواهرشوهرم چند ماه بعد عروسیش باردارشد هی ب من میگ تو چرا بچه دار نمیشی دیوونم کرده

من همه کاری انجام دادم فک میکردم حتما لوله هام بسته بودن ک باردار نمیشدم ولی اینبارم پریود شدم

خوب اینو که تو عکس رنگی میگن بهت؛ بسته بوده؟ بعدم ۳ ماه اقلا باید صبر کنی! استرستم که بدترش میکنه

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒
خوب اینو که تو عکس رنگی میگن بهت؛ بسته بوده؟ بعدم ۳ ماه اقلا باید صبر کنی! استرستم که بدترش میکنه

نه باز بود خدا رو شکر 

خدا صبر بده بهم واقعا

نه باز بود خدا رو شکر  خدا صبر بده بهم واقعا

اگه آزمایشارو دادی که مشکلی نیست دیگه...به زودی مامان میشی هرچی بیشتر فک کنی بهش بدتره

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒
چه قرصی مصرف کردی شما؟یعنی باز برم دکتر؟ 

کلومیفنو آمپول هاش ام جی.

حتما برو دکتر.

عکست که مشکلی نداشته.

دارو مصرف کنی ان شالله بادار می شی. منم دو سال انتظار کشیدم. نگران نباش.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.