2777
2789
عنوان

ناباروری حتی با گرفتن عکس رنگی

203 بازدید | 33 پست

سلام دوستان من ماه پیش عکس رنگی گرفتم ولی دیروز پریود شدم خیلی تو ذوقم خورد فک میکردم بعد یکسال و نیم دیگ بعد از گرفتن عکس رنگی باردار میشم چیکار کنم دیگ از بس رفتم دکتر خسته شدم

کسایی که عکس رنگی گرفتن چندماه بعد باردار شدن و چ کارایی کردن ک باردار شن؟

خدایا همه دوستامو مامان کن😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا 6 ماه وقت داری.

منم ماه اولش پریود شدم. ماه بعد با قرص و آمپول باردار شدم. اصلا بهتره که باردار نشدی. رحمت کاملا تمیز می شه ان شالله واسه ماه بعد.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.

سلام عکس رنگی لزوما یک درمان نیست

شاید مساله ی دیگه ای مانع باشه

اگر عکس رنگی رو از نظر درمانی بخوایم نگاه کنیم (به گفته ی پزشک) باز تا سه ماه طول میکشه

منم ماه 18 اقدامم

سلام اگر نی نی توو دلت نمیاد تاپیک منتظرای نی نی منو بخون!اگر دنبال روابط خوب با پدر و مادر خودت و پدر مادر همسرتی معجزه رو بخون!اگر با شوهرت فسقل مشکل داری معرفی و پایان دعوا ها رو بخون و هر سوالی داشتی من در خدمتم!اگر ویار و بارداری خستت کرده ویار من رو بخون!و ...ویژگی خاص نی نی سایت رو حتما بخون
عکس رنگی چه ربطی ب بارداری داره ؟😐😐😐 مشکلتون چی بود ؟  یعنی عکس رنگی چی نشون داد؟

اخه هر کاری بگی انجام دادم از آزمایش خودم و شوهرم و خوردن کلومیفن و همه چچی

خیلیا گفته بودن ماه بعد از عکس باردار شدن منم امیدوار بودم 

هیچی مشکلی نداشتم نوشته بود هردوتا لوله ها بازن

جان؟! آدم با عکس رنگی باردار نمیشه با کارای دیگه باردار میشه 😐

عکس رنگی هم جنبه ی تشخیصی داره و هم جنبه ی درمانی.

گاهی به خاطر باز شدن فالوپ و تمیز شدن رحم بارداری اتفاق می افته.

البته که کارهای دیگه در اولویته :)

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
اخه هر کاری بگی انجام دادم از آزمایش خودم و شوهرم و خوردن کلومیفن و همه چچی خیلیا گفته بودن ماه بعد ...

انشالاه ماه بعد خدا دامنتو سبز کنه . ناامید نباش خدا بزرگه

عشق من کیسااااان و باباش💑👶
تا 6 ماه وقت داری. منم ماه اولش پریود شدم. ماه بعد با قرص و آمپول باردار شدم. اصلا بهتره که باردار ...

چه قرصی مصرف کردی شما؟یعنی باز برم دکتر؟ 

فورا که باردار نمیشی عزیزم طول میکشه منم  ماه پیش عکس رنگی گرفتم این ماه اقدام داشتم 

شاید دیر اقدام کردی دوروز قبل و بعد روز تخمک گذاری باید اقدام کنی

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 
سلام عکس رنگی لزوما یک درمان نیست شاید مساله ی دیگه ای مانع باشه اگر عکس رنگی رو از نظر درمانی بخو ...

یعنی فقط باید صببببببببر کرد چقدر سختتتتتته خسته شدم دیگ

عکس رنگی هم جنبه ی تشخیصی داره و هم جنبه ی درمانی. گاهی به خاطر باز شدن فالوپ و تمیز شدن رحم باردار ...

میدونم عزیزم ولی ایشون که نگفتن چیکار کردن 😑😑😑😑 با عکس که آدم درمان نمیشه؛ نمیگنم که مشکلی حل کردن ازشون

آن کس که نداند و نخواهد که بداند                      حیف است چنین کره خری زنده بماند 😒