2777
2789

سلام بچه ها

من ی همکلاسی دارم اسمشو نمیگم بهش میگیم هلو

دوستشم میزاریم انار

اون یکی دوستشم هویج

اونایی که کلاس زبان کره ای رفتن میدونن چقد گرونه و دردسر داره

من زبان کره ای بلدم بعد چند وقت پیش توی برنامه ای ک گروه کلاسی داشتیم ی بیو کره ای گذاشتم ک فک کنم نوشته بودم خودتو دوست داشته باش

چند روز بعد دیدم هلو و هویج اومدن تو بیوشون با ترسنلیت به کره ای نوشتن هرکی نیاز به دوست خوب داره و چرت و پرت بی مفهوم بود ولی ترنسلیتم زده بودن دیگه کامل اشغال شده بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد من رفتم پیوی هلو گفتم اصکی نرین 

بعد گفت اصکی نمیرم و ازین حرفا

بعد فرداش بیومو تغییر دادم  نوشتم من همونیم که همه به عنوان الگو منو میشناسن

بعد امروز ما تو کلاسبا کاغذ داشتیم والیبال بازی میکردیم سه شنبه مسابقه داریم

انار و هلو و هویج سریع اصکی رفتن توپ والیبال عین مارو ساختن

هیچی نگفتم، ما مقنعمونو ی حالتی درست کردین میخندیدیم اوناهم همونننن حرفای مارو میزدن

بعد برگشتم بهش گفتم خسته نمیشین انقد اصکی میرین

بعد من رفتم پیوی هلو گفتم اصکی نرین بعد گفت اصکی نمیرم و ازین حرفابعد فرداش بیومو تغییر دادم نوشتم ...

عزیزم چند سالته؟ 

این چیزایی که بخاطرش داری حرص میخوری اصلا اهمیت نداره دخترم

بعد من رفتم پیوی هلو گفتم اصکی نرین بعد گفت اصکی نمیرم و ازین حرفابعد فرداش بیومو تغییر دادم نوشتم ...

خیلی درگیری باهاشون خودت خیلی توجه میکنی و حساس شدی

بُهت وقتیه که میفهمی هیچ راهی نداری به جز تغییر 🕊🌱  

خسته شدم بس اومدم مسایل دختر بچه های دبیرستانی رو حل کردم

این بود هدف زندگی ات زن؟؟

گناه بزرگ منی