2777
2789
عنوان

خانه دارید یا شاغل شغلتون چیه

105 بازدید | 10 پست

چند وقتی ب دلیل مشغله فردی از کارم انصراف دادم و خونه نشین شدم و استراحت میکنم اما همش عذاب وجدان دارم میگم من چرا نمیرم سر کار چقدر موجود بی ارزشیم  خلاصه ک حس عذاب وجدان کشدتم و نمیتونمم برگردم سر کارم

امیدوارم خدا به تمام خواسته های دلتون نور امید بده و بهشون برسید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قبل بارداریم شاغل بودم کار ما با شهرداری و بخشداری و ... خلاصه کلی ارباب رجوع و گزارش کار و ... بعد باردازیم شوهرم گفت نمیخوام شاغل باشی از اونروز ۱۲ سال میگذره و من واقعا خوشحالم چون فشار کاری از پا درم آورده بود البته سپرده دارم و سودش را میگیرم اگر به خاطر حقوقت نیست و مشکل مالی نداری نگران خانه داریت نباش

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

انلاین شاپ نمونه کارام تو پست هام هست

عزیزم خوبه فروش داری من قبلا در کنار شغلم لباس فروشی آنلاین داشتم ولی اصلا دریغ از یه سفارش

من قبل بارداریم شاغل بودم کار ما با شهرداری و بخشداری و ... خلاصه کلی ارباب رجوع و گزارش کار و ... ب ...

خدا را شکر مشکل مالی آنچنانی ندارم دقیقا منم ب خاطر فشار کاری و اقدام ب بارداری نمیتونم برم ولی امروز رفتم خانه بهداشت دخترا را دیدم کار میکنن یکم قلقلکم شد چرا من نمیرم و حس عذاب وجدان گرفتم

خدا را شکر مشکل مالی آنچنانی ندارم دقیقا منم ب خاطر فشار کاری و اقدام ب بارداری نمیتونم برم ولی امرو ...

خدا را شکر که مشکلی نداری انشاالله باردار بشی بچه تمام وقتت را میگیره🌹😍

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم