2777
2789
عنوان

با مشکل خنده آری چه میکنید🤧

252 بازدید | 46 پست

مشکل شب ادراری رو شنیدیم

ولی خنده آری رو نه

از همون اول زندگی یه ادم متفاوت بودم

مشکلاتمم متفاوته🤣🤣

بچه ها من همش در حال خندیدنم در هرجاااا

تروخدا یه راه حل بگید

آبروم که رفته مهم نیست

ولی فردا مراسم ختم باید برم

اونجا هم این رو اجرا کنم سنگسار میشم🤣🤣

ماسککک بزن تامتم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استرسی هستی؟ یه دختره بود همش می خندید خیلی استرسی بود و هیچوقت به هیچکس نه نمی گفت و وابسته بود و بعضی اخلاق های دیگه هم داشت حالا... تنها کسی که دیدم هر دقیقه داشت می خندید اون بود در نگاه اول آدم فکر می کرد غمی تو دنیا نداره. اگر اینطوریه یکم مدیتیشن کن یا کارایی که بهت آرامش بده و اعتماد بنفس بده.

عین منی چن روز پیش رفتم فروشگاه شوهرم گفت طرح یسنا  صندوق دار خانوم بود گفت یسنا کیه ؟حالا منو میگی قش کرده بودم ازخنده گفتم منظورش..هار هار😂😂🤣🤣 اونم میخندید  حالا شوهر من قیافش 😐

بهش میگم چخوبه نمیخندی تو اینجور وقتا میگفت خنده دار نبود خب 😐

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.