2777
2789
عنوان

ایفون نخرید

582 بازدید | 49 پست

به عنوان کسی که هم تمماااام محصولات سامسونگ لپ تاپ و تبلت و هنسفری و گوشی و همهه رو داشتم و تمام اینها رو رفتم اپل خریدم الان ایفون ۱۶ و مک بوک پرو و ایپد ۱۱ و ایرپاد ۲ دارم بچه ها باور کنید با قیمت نصف سامسونگ صدبرابرررر آپشن های بهتر داره اپل در زمینه سخت افزار خوبه مثلا سامسونگ بعد گذشت زمان باتری و دوربینش ضعیف میشه ولی اپل خیلی قویه من میگم به درک بذار ضعیف شه هر ۵ سال بخر من یه اپل فن دیوونه بودم اصلا ایفون میدیدم دست و پام میلرزید بالاخره همش و خریدم ولی واقعا اپل مثل نوکیا 00 میمونه خودش و کشته تم گذاشته برای مناطق محروم والا سامسونگ ۸۰ سال پیش انواع و اقسام تم ها رو داشت 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا که می‌خوام بخرم باید تاپیکتو ببینم🤣☹️

جدی؟

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

بعد همه ک باتری آیفونو مسخره میکنن ب مزخرف بودن

یکی تو یوتیوب ویدیو فان گذاشته بود ایفونشو اورد رو قابش تخم مرغ شکوند تخم مرغه پخت قشنگ از داغی زیاد گوشی😂

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

کاش منم الان بیام ولی اسی گفت نخرید😂

من که اگه بخوام دوباره بخرم میرم یه ۲۵ اولترا میخرم و از زندگیم لذت میبرم