2777
2789
عنوان

ایفون نخرید

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 49 پست

قیمت محصولا سامسونگ از ایفون گرون تره 

چون اینجا ایران است و ایفون از بازار سیاه وارد ایران میشود قیمتا فضایی 

فک کن ایفون ۱۶ پرومکس خارج کشور ۱۰۰ میلیونه 

تو ایران میده ۱۸۰ میل😂

فقط 35 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد همه ک باتری آیفونو مسخره میکنن ب مزخرف بودنیکی تو یوتیوب ویدیو فان گذاشته بود ایفونشو اورد رو قا ...

اون زر میزده 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

بعد همه ک باتری آیفونو مسخره میکنن ب مزخرف بودنیکی تو یوتیوب ویدیو فان گذاشته بود ایفونشو اورد رو قا ...

اون زر میزده 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

قیمت محصولا سامسونگ از ایفون گرون تره چون اینجا ایران است و ایفون از بازار سیاه وارد ایران میشود قیم ...

سامسونگ ۱۰۰ هیچ جلوعه هیچی نداره ایفون 

قیمت محصولا سامسونگ از ایفون گرون تره چون اینجا ایران است و ایفون از بازار سیاه وارد ایران میشود قیم ...

اصلا قیمت رسمی 16 تو سایل اپل 1400 دلاره

اینجا دیجی کالا میدش 2000 دلار 😂

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

سامسونگ ۱۰۰ هیچ جلوعه هیچی نداره ایفون 

پ ایفون نداشتی😔😂

😑😑😑 

اصلا قیمت رسمی 16 تو سایل اپل 1400 دلارهاینجا دیجی کالا میدش 2000 دلار 😂

همون دیگه

البته اپل یک هفته پیش ۱۲ هزار بود گرون شد؟

فقط 35 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

من تمام دیوایس هام اپله 

ویندوز هم دارم 

واقعا هیچی رو با اپل عوض نمیکنم و پولشم برام مهم نیست

سلیقه‌م اینجوریه و برای من کارکرد داره

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️
من تمام دیوایس هام اپله ویندوز هم دارم واقعا هیچی رو با اپل عوض نمیکنم و پولشم برام مهم نیستسلیقه‌م ...

منم مثل توعم ببین از خیلیلحاظ ها خوبه ولی سامسونگ با نصفففف قیمت سه برابر اپشن داره

منم مثل توعم ببین از خیلیلحاظ ها خوبه ولی سامسونگ با نصفففف قیمت سه برابر اپشن داره

خب شما اگه اپشن میخواستی باید تحقیق میکردی ببینی چی برات مناسب تره 

چون بدون تحقیق خریدی الان پشیمونی

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️