به عنوان کسی که هم تمماااام محصولات سامسونگ لپ تاپ و تبلت و هنسفری و گوشی و همهه رو داشتم و تمام اینها رو رفتم اپل خریدم الان ایفون ۱۶ و مک بوک پرو و ایپد ۱۱ و ایرپاد ۲ دارم بچه ها باور کنید با قیمت نصف سامسونگ صدبرابرررر آپشن های بهتر داره اپل در زمینه سخت افزار خوبه مثلا سامسونگ بعد گذشت زمان باتری و دوربینش ضعیف میشه ولی اپل خیلی قویه من میگم به درک بذار ضعیف شه هر ۵ سال بخر من یه اپل فن دیوونه بودم اصلا ایفون میدیدم دست و پام میلرزید بالاخره همش و خریدم ولی واقعا اپل مثل نوکیا 00 میمونه خودش و کشته تم گذاشته برای مناطق محروم والا سامسونگ ۸۰ سال پیش انواع و اقسام تم ها رو داشت
تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!