2777
2789
عنوان

ایفون نخرید

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 49 پست
خب حتما برای شما کاربرد نداره من هیچوقت دنبال پز نیستم هم تجربه سامسونگ دارم هم ایفون ایفون رو با هی ...

تو فقط ایفون داری من همه دیوایس های اپل و دارم 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو فقط ایفون داری من همه دیوایس های اپل و دارم

خب حالا دیگه شورش رو درنیار الان دیگه دست هر بلاگری این چیزا هست و دیگه عادی شده درسته پول نداریم بخریم اما یچیز عادیه

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>

آدم رو محدود می‌کنه

ولی از لحاظ سخت افزار خوبه واقعا و دوربین

من شیائومی دارم مثل سامسونگه بد نیست

بارون اومد و یادم داد تو زورت بیشتره ♡ تا ابد و یک روز به یادتم پسر بارون 🦁☀️❤️🤍💚

خب حالا دیگه شورش رو درنیار الان دیگه دست هر بلاگری این چیزا هست و دیگه عادی شده درسته پول نداریم بخ ...

دقیقا خیلی چیز عادیه نمی‌دونم چرا اسی فک میکنه کار خاصی کرده ک خریده 😹😹 

والا نصف ایران ایفون دارن راضین ایشون ناراضی

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

صد بار هم برگردم عقب باز آیفون میخرم

اصلا ایفون با سامسونگ قابل مقایسه نیس 

کیفیت پرچم دار سامسونگم داغونه حتی

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

حالا همه به فان گرفتن حرفتو 

ولی دقیقا همینه 

آیفون فقط شده وسیله باکلاس بازی 

من اگر واقعا پولش رو‌ داشته باشم و بتونم بخرم قطعاااا به جای آیفون آخرین مدل سامسونگ رو‌ میخرم 

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

بسیار عالی که تجربه اتون را گفتید❤️ عزیزم s24اولترا چطوره؟

راستش تجربه ندارم ولی به نظر خوب میرسه دوستام بی نهایت راضین

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

دوستان من اولش گفتم که فن اپل هستم وخواستم تجربه ام بگم 

خب تو ناراضی هستی منم دارم راضیم

ناراضی نیستم تجربم و گفتم