شوهرم دیشب شیفت بوده صبح اومده خوابیده چی بپزم براش؟غذای مورد علاقشم دیشب پختم براش
هیچ ایده ای ندارم چی بپزم
یه غذای خوشمزه معرفی کنین
یک تفاهم بین دنیای من است و چشم تو، هردو یک رنگ است اما این کجا و آن کجا💖 / اگر از تو دربارهی من پرسندباید بگویم که من در نجف هم دلتنگ نجف بودم! آقایون لطفا درخواست دوستی ندید🚫
یک تفاهم بین دنیای من است و چشم تو، هردو یک رنگ است اما این کجا و آن کجا💖 / اگر از تو دربارهی من پرسندباید بگویم که من در نجف هم دلتنگ نجف بودم! آقایون لطفا درخواست دوستی ندید🚫
والا میپزم اصلا موقع پخت حالم بد نمیشهوقتی میخوام بخورم گلاب به روت تهوع شدیدددد انگار سنگ گذاشتن جل ...
ای جوووووونم عزیزم انشالله که صحیح و سالم بغل بگیریشششش خوشگلمممممممم زیر سایه پدر مادر بزرگ شه عزیزم.
تو غذا نپز غذا بگو برات بیارن
ضعیف نشی
دکترت ب۶داده بهت برا تهوع؟
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
ای جوووووونم عزیزم انشالله که صحیح و سالم بغل بگیریشششش خوشگلمممممممم زیر سایه پدر مادر بزرگ شه عزیز ...
مرسیییی عزیزممم🫂🫂
شوهرم گناه داره هم درس میخونه هم کار میکنه هم کارا خونه بهم کمک میکنه بیشتر غذاهارم خودش کمکم میکنه یا میپزه غذای بیرونی هم نمیزاره بگیریم چند وقت پیش یکیو آوردن اورژانس غذای بیرونی خورده بود مسمومیت حاملگی اتفاق افتاده بچش سقط میشه مسعود چشمش ترسیده نمیزاره غذا سفارش بدیم
بعدم حس میکنم به خاطر شرایط من تحت فشاره میخوام حداقل خودم براش غذا بپزم🥲
مرسیییی عزیزممم🫂🫂شوهرم گناه داره هم درس میخونه هم کار میکنه هم کارا خونه بهم کمک میکنه بیشتر غذاها ...
عزیزززز دلم مهربونا انشالله دلتون شاد باشه همیشه از چشم بد دور باشید.
چقد دوسش داری انقد مهربونی میکنی بهش به فکرشی با این حالت دستت دردنکنه گلممممم
اره منم غذای بیرون و موافق نیستم تو بارداری 🫂🫂
خدا به دل اون مادر صبر بده🫂🫂
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
عزیزززز دلم مهربونا انشالله دلتون شاد باشه همیشه از چشم بد دور باشید.چقد دوسش داری انقد مهربونی میکن ...
مرسی عزیز دلمممم توام دلت شاد باشه😘😘😘🫂🫂🫂
اره واقعا صبر بده
مرسی خوشگلم 🫂❤️🫂❤️🫂 انشالله که بتونی غذا بخوری گلم
مرسی خوشگلم 🫂❤️🫂❤️🫂 انشالله که بتونی غذا بخوری گلم
😘🫂