2777
2789
عنوان

بنظرتون شک کنم یا چی

152 بازدید | 6 پست

همسرم حسابدار شرکت بطور شخصیتی یه ادم ماربون مسئولیت پذیر باشخصیت که عاشق خانواده وزن بچه هاشه الان مدتیه بیکارشده کلا خلق و اخلاقشم عوض شده کلا بگم بابت بیکارشدنش یه ادم دوقطبی شده گاهی خوب وجنتلمن گاهی لجباز وبداخلاق و بی منطق منو دوقلوهام سرماخوردیم دیروز انقدر غر زد که تونبایدسرمابخوری توبایدبالاسر بچه هامون باشی منم یک کلام جوابشو ندادم رفتیم دکتراومدیم بخدا انقدر گیج وحالم بدبود کلامتوجه نشدم رگ دستم پاره شده از توسالن خون ریخته بود تا بیرون داشتیم میرفتیم سوارماشین شم یه اقااومدگفت خانم دستت پراز خون شده حالت نگامیکنم عین ابشار فواره میده خون لباس شوهرم خونی خودم خونی دیگه شستم رسیدگی کردن بهم اومدیم خونه منو گزاشت خونه ورفت بیرون نیومد تا ۲شب الانم بیدارشد گفت بهتری گفنم بدنیستم دیدم بخودش رسیده وخوشتیپ کرده میگم کجا میری گفت کاردارم گفتم این دوسه جا کار اسم نداره هیچی نگفت رفت قبلا هرکاری میکردمیگفت هرجامیرفت میگفت الان نمیدونم این اخلاقش چرااتقدر مسخره شده منم بشدت شکاک وبی اعتمادشدم نسبت بهش البته وقتی کاری میکنه اخرسری میادبهم میگه ولی بازم مشکوکم بهش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظر من، یاچی

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست  ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،

نه خب شاید جایی با کسی واسه کار قرار داره نگفته که غافلگیرت کنه الکی به بنده خداها شک نکنید

نمیدونم فکرم جاهای خوب نمیره سرماخوردگی خودمو دوقلوهامم اذیتم کرده اینم شانس من بیکارشده رومخ من باشه کاراش

بنظر من ادم با همچین موردی شک نمیکنه به همسرش ،مخصوصا گفته بودین مشگل کاری هم دارن ،چیزی برای شک وجود نداره ابجی گلم

شاد و پیروز باشید

راستی بابت شوخی عذر میخوام پیام قبلی

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست  ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،

عزیزم، خیلی سخته که همش شک کنی و نگران باشی. به نظر میاد همسرتم تغییرات زیادی داشته و این تغییرات ممکنه به خاطر فشارهای کاری یا مشکلات دیگه باشه. با این حال، به جای شک، بهتره به صورت مستقیم باهاش صحبت کنی و ازش بپرسی که چه چیزی باعث تغییر رفتارهاش شده. شاید همزمان با بیکاری، مشکلاتی برای خودش به وجود اومده که نمی‌دونه چطور باهاشون برخورد کنه. اما اگه احساس می‌کنی دیگه نمی‌تونی بهش اعتماد کنی یا وضع خیلی بدتر میشه، شاید نیاز باشه که برای هر دو نفر فضای بیشتری بذاری تا بتونین بهتر تصمیم بگیرین.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!