2777
2789

سلام دوستان

من هفته یازدهم بارداری هستم ivfکردم 

حالم ساعت به ساعت تغییر میکنه مخصوصا بعد وعده غذایی آنقدر حالت تهوع میگیرم ومعده ام تحت فشار قرار میگیره ک بالا بیارم البته گلاب به روتون 

حالم واقعا خیلی بده ممکنه الان خوب باشم ی ساعت بعد از شدت حالت تهوع انگار دارم جون میدم

کسی هم فعلا جز مامانم نمیدونه باردارم گفتم مطمن بشم سالمه مطمن باشم قلبش میزنه و اولین سونو برم بعد بگم 

بعد خلاصه سرتون درد نیارم دیشب مادرشوهرم گفت اطراف خونتون کار دارم بعد میخوام بیام خونتون منم با توجه به وضعیتم به شوهرم گفتم بگو نیستش 

من اصلا حوصله کسیو ندارم مخصوصا پدرشوهرم ک عین جادو وروره خیلی حرف میزنه اونم حرفای درهم وبی معنی 

من بیشتر ساعات روز درازکشم 

خوب خونمم مرتب نیس زیاد بعلاوه میدونم میخوان بیان برا شام و من واقعا سخته برام تازه از بیرون هم بگیریم ناراحت میشن😶حالا شام مساله نیست واقعا من بیشتر حال خودم بد هست 

بیشتر اون حالت تهوع وکمر درد اذیتم میکنه 

بعد الان  عذاب وجدان گرفتم ک نذاشتم بیاد گفتم ذوق داره بالاخره بیاد واینا 

من حتی خونه مامان خودم دوهفته یک بار یا هفته یک بار میرم اصلا هیچ جا نمیرم 

اصلا عذاب وجدان نداشته باش 

البته با توجه به شرایطتت طبیعیه که فعلا آمادگی پذیرایی از مهمون رو نداشته باشی

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا عذاب وجدان نداشته باش البته با توجه به شرایطتت طبیعیه که فعلا آمادگی پذیرایی از مهمون رو نداشته ...

نمیدونم چمه همش ب خودم میگم ب سلامتیت فکر کن ب جنینت به سختی هایی ک تو این راه کشیدی ک شاید کمترین این بود ک روزی چنتا قرص بخوری و شیاف بزنی به آمپول وکبود شدنا ودردش

باور کن حتی خوردن ی قرصم دیگ برام واقعا سخت شده 

نمیدونم چمه همش ب خودم میگم ب سلامتیت فکر کن ب جنینت به سختی هایی ک تو این راه کشیدی ک شاید کمترین ا ...

عزیزم بارداری خب طبیعیه حساس باشی 

با توجه به اینکه ivfهم کردی طبیعتا روزهای پر استرسی رو پشت سر گذاشتی 

درکت میکنم چون منم بارداری سختی رو گذروندم 

ایشالا بارداری بی خطری رو بگذرونی و نی نی رو سالم بغل بگیری 

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃