2777
2789
عنوان

آشپز ماهر

93 بازدید | 14 پست

سلام کدوبانوها آشپزا بیایین بگین چیکار کنم دستپختم خوب بشه فوت و فن غذاهارو از کجایاد بگیرم  یه مشکلیم که دارم چشمی میریزم پیمانه و اندازه ندارم 

only God

توی گوگل اکثر اندازه ها رو میزنن 

اگه خواستی خورشت بپزی حتما گوشت رو شب در بیار بزار یخچال تا کمکم یخش اب بشه 

تو برنج موقع جوشیدن گلاب و ابلیمو بریز 

هر وقت از رب استفاده کردی تو غذا خوب بزار تفت بخوره و رنگش باز بشه 

ته دیگ های متنوع رو از گوگل یاد بگیر

سعی کن بعد از اشپزی یا قبل خواب اشپز خونه رو مرتب کنی که فرداش با حس خوب اشپزی کنی 

و البته آشپزی غذاش خوب در میاد که با عشق و علاقه غذا بپزه 

میخوای غذات کم نیاد سوره قریش بخون سه بار 

میخوای برکتشون زیاد شه آیه اول سوره نور یا سوره کوثر بخون 

من آشپزی و کیک و کلوچه هام معروفه تو فامیل 

اگه دستور غذای خاصی هم خواستی بگو برات بگم 

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا جدا از مهارت به نظر من با عشق و علاقه آشپزی کردن خیلی موثره

همیشه با ول خوردن دوتا کوچولو تو دست وپام آشپزی میکنم وسطس باید برم شیر بدم اون یکی رو بشورم و اصلا موقع آشپزی حس خوب و تمرکز ندارم تا پای گاز میگیرم شروع میکنن به لباسمو کشیدن و گریه کردن

only God
همیشه با ول خوردن دوتا کوچولو تو دست وپام آشپزی میکنم وسطس باید برم شیر بدم اون یکی رو بشورم و اصلا ...

آخی خدا برات حفظ‌شون کنه میدونم سخته و خسته میشی اما اگه عشق بذاری و حوصله داشته باشی همه چیز خوب میشه

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>

برای راحتی خودت هم صبح زود پاشو غذاهای خورشتی رو بزار ریز ریز بجوشن تا مزش هم خوب بشه 

و شبزی قرمه سبزی رو هم ریزززز ریززز خورد کن یا آماده بخر

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم (خانواده،تحصیل،آداب معاشرت و اعتماد به نفس ،و مهارت عزت نفس)🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 من یه ورزشکارم🥋و میدونم که قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂🐋

ممنونم بانو جان خوشبحالت خدا به وجودت برکت بده

فداتشم گلم 

اگه کمکی خواستی درخدمتم عزیزم 

توی گوگل اکثر اندازه ها رو میزنن اگه خواستی خورشت بپزی حتما گوشت رو شب در بیار بزار یخچال تا کمکم یخ ...

شما مثل مامانم توضیح میدین دستپخت مامان منم زبان زده

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>
شما مثل مامانم توضیح میدین دستپخت مامان منم زبان زده

خدا برات حفظشون کنه عزیزم سایشون مستدام 🥰

آخی خدا برات حفظ‌شون کنه میدونم سخته و خسته میشی اما اگه عشق بذاری و حوصله داشته باشی همه چیز خوب می ...

ممنونم ان شاءالله

مشکلم نداشتن حوصله و اعصابه و اصول اصلی آشپزی

only God
توی گوگل اکثر اندازه ها رو میزنن اگه خواستی خورشت بپزی حتما گوشت رو شب در بیار بزار یخچال تا کمکم یخ ...

راستی یه آموزش کلوچه خونگی برام میگی برا فسقلام درست کنم

only God
ممنونم ان شاءاللهمشکلم نداشتن حوصله و اعصابه و اصول اصلی آشپزی

اشپزی اصول خاصی نداره عزیزم 

مثلا اگه میخوای غذات لعاب دار بشه فقط پیاز زیاد و رنده شدنس همین 

یا استفاده از گلاب و عرق هل برای قیمه 

یا سبزی که خوب سرخ بشه و نوک قاشق غذاخوری رب برای ترکیب رنگ بهتر قرمه سبزی 

ماکارونی هم اب و نمک و زردچوبه 

توی آبجوش 

و اینکه اگه روی بسته نوشته ۱۲ دقیقه توی اب جوش باشه تو ۶ـ۸ دقیقه بزار 

همیشه ۴ـ۵ ذقیقه کمتر

راستی یه آموزش کلوچه خونگی برام میگی برا فسقلام درست کنم

فر داری عزیزم؟