2777
2789

خانوما کمک کنید به راهنماییتون نیاز دارم من الان 39 هفته و 2 روزم تاریخ زایمان طبیعیم زده 9 اردیبهشت ولی نه درد دارم نه علایم زایمانی چیزی به دکترم گفتم گفتش فردا بیا معاینه تحریکی کنمت روز دوشنبه بری واسه زایمان اگه دردت شروع نشد با آمپول فشار زایمان کنی...شما جای من بودین قبول میکردیم با آمپول فشار زایمان کنید یا صبر میکردین تا دردتون شروع بشه😢چون همه از آمپول فشار بد میگن که کابوسه نمی‌دونم وحشتناکه فلانه😖

دوشنبه که برم با آمپول فشار زایمان کنم میشه 8 اردیبهشت یه روز قبل تاریخ طبیعیم ولی بقیه استرس میدن که نه بزار دردت خودش شروع بشه و فلان و اینا از طرفی راهم از بیمارستان دوره حدود سه ساعت راهه😖

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم
تا دهانه رحمت باز نشده نباید آمپول فشار بزنن، شاید کارت به سزارین بکشه

نمی‌دونم بخدا خسته شدم انگشت های پاهام تاول زده از پیاده روی از فکر و ذکر زایمان خسته شدم فقط میگم تموم شده بره دکترم اینجوری گفت فردا بیا واسه معاینه تحریکی دیگه نمی‌دونم چیکار کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب اسمش روش فشار منم سر زایمان سومم دیگه مرحله اخر بچه نمی اومد منم داشتم بیهوش میشدم هیچ دردی دیگه حس نمیکردم مجبور شدن امپول فشار بزنند که دوباره دردهام شروع بشه خب سخت بود یه کم ولی اون موقع فقط میخواستم بچه ام سالم بیاد

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
خب اسمش روش فشار منم سر زایمان سومم دیگه مرحله اخر بچه نمی اومد منم داشتم بیهوش میشدم هیچ دردی دیگه ...

عزیزم درکت میکنم منم خسته شدم فقط می‌خوام بچم بغل بگیرم و این کابوس زایمان و معاینه و فلان تموم شده بره

نمی‌دونم بخدا خسته شدم انگشت های پاهام تاول زده از پیاده روی از فکر و ذکر زایمان خسته شدم فقط میگم ت ...

من خودمم آمپول فشار زدم ولی دهانه رحمم ۳ سانت باز شده بود 

ترسم نداره زودتر زایمان میکنی

قطاریگ بیرن خمانم بار کن...

بابا بیخیال من اولین زایمانم با آمپول فشار بود کابوس کجا بود درد القا میکنند بهت دیگه تو چرا به این ...

آنقدر که بقیه بد میگن آدم ناخودآگاه میگه نکنه من دارم کار اشتباهی انجام میدم.؟..

هفته چند زایمان کردی عزیزم که آمپول فشار زدن بهت

من خودمم آمپول فشار زدم ولی دهانه رحمم ۳ سانت باز شده بود ترسم نداره زودتر زایمان میکنی

ان شاالله منم فردا برم بگن سه سانت باز شدی

هفته چند شما با آمپول زایمان کردی

کلا به استرس دادنهای زنها که توجه نکن.کلا پیاز داغ زیاد میکنن ولی خب از دکتر بپرس میشه صبر کرد؟اخه بعضیا وارد هفته ۴۱میشن میزان...چه عجله داری.مثلا کسی رو تحریک میکنن که یه مشکلی داره دور از جان...میگن بزار زودتر بیاد.وایستا جاش خوبه

حالا دوشنبه برو ان شااله معاینه تحریکی کنه درداتم شاید شروع شد ولی دیگه هفته چهل هستی من بچه اولم تا هفته ۴۱ صبر کردم نرفتم بیمارستان درد هم نداشتم تا اینکه کیسه آبم پاره شد رفتم بیمارستان فوری دردام شروع شد باهام دعوا کردن گفتن خیلی کار خطرناکی کردی دیر اومدی بدون آمپول فشار بچم به دنیا اومد 

آنقدر که بقیه بد میگن آدم ناخودآگاه میگه نکنه من دارم کار اشتباهی انجام میدم.؟..هفته چند زایمان کردی ...

من تو اوج کرونا  دلتا زایمان کردم خودم مبتلا بودم 37 و یک روز بود به خاطرش کیسه ابم خالی شده بود ختم بارداری دادن تو اتاق ایزوله تنها باید زایمان میکردم دیگه آمپول فشار زدن کم کم درد هام شروع شد بعدش که به اوج رسید قطعش کردن برام