2777
2789
عنوان

خانوما واقعا آمپول فشار همینقدر کابوسهه

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 45 پست
کلا به استرس دادنهای زنها که توجه نکن.کلا پیاز داغ زیاد میکنن ولی خب از دکتر بپرس میشه صبر کرد؟اخه ب ...

آخه راهم دوره از بیمارستان بیشتر عجله ام اینه نتونم با درد خودم برسونم هم اینکه از لحاظ روحی به شدت داغون شدم از فکر زیاد به زایمان🥲

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم
من تو اوج کرونا دلتا زایمان کردم خودم مبتلا بودم 37 و یک روز بود به خاطرش کیسه ابم خالی شده بود ختم ...

ممنون گلم خدا بچت واست حفظش کنه دعا کن منم یه سلامتی بغل کنمش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخه راهم دوره از بیمارستان بیشتر عجله ام اینه نتونم با درد خودم برسونم هم اینکه از لحاظ روحی به شدت ...

راهت چقدر دوره؟از خودشون بپرس بگو با توجه به راه دور دردهام چند دقیقه یکبار بود بیام...به زایمان هم از روی ترس فکر و خیال نکن.لگاهی کسب کن.برو کلاس زایمان .کارگاه یک روزه رفتم من..یا تو نت بزن تنقهای لاملز یاد بگیر ...خلاصه جهت بده به فکرهات

عزیزم درکت میکنم منم خسته شدم فقط می‌خوام بچم بغل بگیرم و این کابوس زایمان و معاینه و فلان تموم شده ...

میگیری انشاالله بخدا من از امپول هم میترسیدم ولی سه تا زایمان طبیعی کردم خدا خودش توان میده کمک میکنه نگران نباش انشاالله سالم وسلامت میاد بغلت 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
ممنون گلم خدا بچت واست حفظش کنه دعا کن منم یه سلامتی بغل کنمش

آن شاالله هر دوتامون صحیح و سالم برگردید خونه ببین زایمان قابل. پیش بینی نیست مثلاً من دومی به خاطر بریچ بودن سز شدم اصلا برا خودت مسئله سازی نکن

میگیری انشاالله بخدا من از امپول هم میترسیدم ولی سه تا زایمان طبیعی کردم خدا خودش توان میده کمک میکن ...

منم عین تو متاسفانه ترسو ام وگرنه تحمل درد رو دارم 

ممنون عزیزم

نزدیک بیست و چهار ساعت درد کشیدم تا ۵ سانت شد آمپول فشار زدن به دو ساعت زایمان کردم راحت شدم کاش زود ...

دعا کن واسم که دخترم رو سالم بغل بگیرم راحت شم

من سر دخترم داشتم 42 هفته میشدم ولی درد نداشتم حتی معاینه تحریکی هم شدم چند بار بازم درد نداشتم اخر سر بستری شدم امپول فشارم زدن تو سرمم بازم درد نداشتم😅اخر صبح فرداش اومدن گفتم بریم اتاق عمل اونقدر خوشحال شدم که نگو🤣شاید شما هم اینجوری باشی

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آناناس بخورنزدیکی بدون جلوگیری ودوش آب گرم بشین توحموم کمرتوماساژبده

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

عزیزم راه پله برو 

خیلی تاثیر داره من دومی رو نرفتم آمپول فشار بزنم 

چون اولی آمپول زده بودم درد یهو شروع شد شدید بود 

ترسیدم 

راه پله برو و باید کمرت درد بیاد بعدش دکتر معاینه هم می کنه درد شروع میشه 

معجزه شکر گزاری...

نترس من زایمان دوم را بدون درد رفتم و امپول نزدن و قرص گداشتن زیر زبونم ودردام شروع شد

امروز و فردا نکن بلاخره باید زایمان کنی

حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده