2777
2789
عنوان

داستان مهد نرفتن بچم

292 بازدید | 16 پست

یه مدت خیلی خوب و با اشتیاق می‌رفت. موقع برگشت گریه میکرد که هنوز زوده و می‌خوام بمونم 

اما الان چند روزه میگه من نمیخوام برم 

ازش پرسیدم کسی دعوات کرده یا اذیت شدی 

میگه نه فقط دوست ندارم 

هوووف

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاغلی شما؟ اگه نیستی بنظرم اذیتش نکن🥲

آره اما بیشتر برا اینه که روابط اجتماعیش ضعیفه ، تو خونه فقط میگه می‌خوام کارتون ببینم ، بلد نیست با بچه ها بازی کنه 

با مشاور صحبت کردم گفت فقط ببر مهد

قطعاااا یه اتفاقی افتاده شک نکن پسر من مایل نبود بره فک کردم چون صب زود میگفتم نه ده برو باز شبش میگف نمیخوام برم 

بعد ک مهدش تموم شد میگف مامان منکه اذیت نمیکردم ولی بچه های ک اذیتت میکردن سرشون داد میزدن منو بگو اصلا تو شک بودم بش گفتم چرا بم نگفتی 

آره اما بیشتر برا اینه که روابط اجتماعیش ضعیفه ، تو خونه فقط میگه می‌خوام کارتون ببینم ، بلد نیست با ...

متوجه ام چی میگی من بچگیام مهد نرفتم ولی پیش دبستانی مدااام پشت سر مامانم گریه میکردم که نمبخوام برم و خوشم نمیاد و فلان

الان تنها خاطره از اون سال اون گریه ها و اذیت شدنام اونجاست

اگه میبینی واقعا اذیت میشه به جای مهد هرهفته دو سه ساعت ببرش تو این سرزمین بازی ها بذار با بچه ها بازی کنه ببرش کلاس زبان ببرش کلاس هنری ورزشی بنظزم از مهد هم مفید تره هم بچه اون حس جدایی از والدین رو نداره فکر میکنه دوساعت میره و میاد 

متوجه ام چی میگی من بچگیام مهد نرفتم ولی پیش دبستانی مدااام پشت سر مامانم گریه میکردم که نمبخوام برم ...

الانش هم فقط دو ساعت مهد می‌ره

از ده و نیم تا دوازده نیم ، حتی گاهی دوازده!!

سر همین دوساعت اینجوری خون به دلم میکنه

قطعاااا یه اتفاقی افتاده شک نکن پسر من مایل نبود بره فک کردم چون صب زود میگفتم نه ده برو باز شبش میگ ...

ببین هی پیگیرم 

هی میپرسم داد زدن ؟ اخم کردن ؟ با بچه ها دعوا کردی؟

یواشکی میرم از دوربین نگاه میکنم 

الانش هم فقط دو ساعت مهد می‌رهاز ده و نیم تا دوازده نیم ، حتی گاهی دوازده!!سر همین دوساعت اینجوری خو ...

ای ننه🥲باز با مشاور مشورت کن ولی کلا دید بچه ها به مهد و پیش دبشتانی اینه که قراره از مامانشون جدا بشن این ترساک میکنه و اینکه چون اونجا بچه ها همش باهمن ممکنه همدیگه رو اذیت کن

باز با مشاور حرف بزن ببین چی میگه شاید خود پسرتهم مشکلشو بهت گفت 

ببین هی پیگیرم هی میپرسم داد زدن ؟ اخم کردن ؟ با بچه ها دعوا کردی؟یواشکی میرم از دوربین نگاه میکنم

تلفن الکی بردار جلوش مثلا با مامان دوسش داری حرف میزنی بگو ا خانوم فلانی به اون دختره اینو گفتم این کار کرد نمیدونسم ببی واکنشش چیه

ببین هی پیگیرم هی میپرسم داد زدن ؟ اخم کردن ؟ با بچه ها دعوا کردی؟یواشکی میرم از دوربین نگاه میکنم

کوچولو گیر نده بهش من پسرم که پیش بود ی پسری بود اونجا کلاس اولی مامانش و دیوونه کرده بود داغون بودا اصلا نمیموند همش به یه بهونه با گریه میومد حیاط که ببینه مامانش هست یا نه با اینکه مامانش میگفت مهد و پیش میرفته خوبم بوده میخوام بگم تابستون که میاد بچه ها ریکاوری میشن اصلا وقتی دوست نداره بزور نفرستش ببرش کلاس یا پارک

عزیزم شاید اونجا اذیته ببین بچه ها فکرمیکنن محیط بیرون هم مثل مامانه وخونه کسی نباید چیزی بهشون بگه یا ناراحتشون کنه شاید بابچه ها دعوایی ریزی داشته یا باهاش بازی نکردن یاکسی بهش توجه نکرد اینجور ناراحت وزده شد ب مربیش بگو تشویقش کنه خودتم براش جایزه بخر ببر یواشکی ک بهش بدن خیلی موثره

دختر منم همینه بعد از تعطیلات عید بچه ها تنبل شدن

وای دختر من دومه فک میکرد عید شده دیگه مدرسه تمومه،بعد تعطیلات بزور فرستادیمش مدرسه،میگه تموم شده الکی دارین کشش میدین

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

اینجورین اکثرا. مربی مهدیش می‌گفت باید بیاد حتماً وگرنه تو مدرسه هم همین کارو می‌کنه به زور می‌فرستادمش چقدر گریه می‌کرد اما به نظرم این کارو نکن بزار خودش راحت باشه تو متن مگه می‌خوان چی یاد بدن اگه شاغل نیستی و نیاز نداری هر وقت دلش خواست بره هر وقت نخواست نره