2777
2789
عزیزم ایشالا که مثبته عکس بی بی چک منو ببین خطوط دقیقا زیر حروف تی و سی افتادن ولی برا شما یه خورده ...

اره راس میگی جابجائه ازمن باید یه مارک دیگه بخرم طوریه تا بعدظهر دستشویی نرم و یکی دیگه امتحان کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره راس میگی جابجائه ازمن باید یه مارک دیگه بخرم طوریه تا بعدظهر دستشویی نرم و یکی دیگه امتحان کنم

دو تا بخر یکیشو بعد از ظهر بزن چون خیلی دوست داری زود بدونی بارداری یا نه 

یکیشم نگه دار فردا صبح بزن که دقیق تره 

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

اون خط از خود نوار نیست؟من با فاصله میبینم نمیدونم تشخیص بدم خط بی بی چکه یا خط مثبت

نه اخه اولش که سفید بود بعدم اخه به ثانیه نکشیده دوتا خط اومد فک کنم اولش درست بود بعدش جابجا شد 

نه اخه اولش که سفید بود بعدم اخه به ثانیه نکشیده دوتا خط اومد فک کنم اولش درست بود بعدش جابجا شد

انشالله ک مثبته ولی دوباره یکی دیگه بزن مطمعن بشی.من همیشه تا۳میزدم

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

برا شما که خطش پرررر رنگه برا منم دقیقا همین بودو مثبت بود.

من سه تا مارک مختلفو چک کردم خطوطشون سرجاشون نبود ولی مثبت بودن

فکر نکنم ربطی به جای قرار گرفتن خطش داشته باشه داشته باشه، چون بتا خونتون با اون ماده بی بی چک‌ واکنش داده و مثبت شده

دسشوییم بری اگه حامله باشی بزنی دوباره دوتا خط میوفته من سری اول صبح زود زدم مثبت شد بعدش تا ساعتای چهار ظهر اینطورا دوباره شک تو دلم افتاد یکی دیگه هم زدم دیدم بازم دوتا خط شد