2777
2789
عنوان

از شدت هیجان و استرس خوابم نمیبره

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 93 پست
استرس نداشته باش بسپر بخدا و راحت بخواب من انقد استرسم زد بالا که فشار خونم باعث پاره شدن پرده گوشم ...

من دو هفته اس فشار و ضربانم بالاس 

الانم نمیزارن بخوابم 

قلبم تو دهنم میزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جاان🥹😍🫶🏻

اللهی بسلامتی بدنیا بیاد قدمش پرخیر و برکت ❤️ مراقب خودت باشی مامان کوچولو مراقبت های بعد زایمان خیلی مهمه

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

ان شاالله خدا پشت و پناهت باشه به چیزای منفی فکر نکن،یکدرصد زبونم لال بستری شد nicuچیز حادی نیست ،سخت میگذره برای مادر،ولی خوبیش اینه گذراس،من تجربه شو داشتم عزیزم ،بدون استرس با افکار مثبت بخواب و صلوات بفرست،ان شاالله نی نی خوشگلت رو صحیح و سالم بغلت بگیری و بیاری خونه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
قربونت 😘😘🥰❤️❤️برام دعا کن❤️❤️

الانم برو بخواب که فردا خستگی بهت غلبه نکنه

نفس عمیق بگیر و سعی کن چشماتو ببندی و از یک شروع کنی شمردن تا 100 و تمرکز کن رو اعداد

یا فرض کن با یه پاک کن ذهنت داری پاک میکنی تا خوابت ببره

نینی کوچولو هم بی هیچ مشکلی به دنیا میاد نگران هیچی نباش 

نفس عمیقم فراموش نشهههه

عضلاتتم شل کن مثل خوابیدن رو آب

همین الاننننن گوشیو بذار کنار

شبت بخیر