2777
2789
عنوان

اینقدر تاپیک خیانت دیدم اینجا که

68 بازدید | 9 پست

دیگه از هرچی مردع سرد شدم به همشون یه دید خیلی خیلی بدی دارم قبلا اینجوری نبودم 

خواستگار هم میاد ندیده میکم رد کنن البته سنمم کمه ولی خب میترسم دیگه

متناشون رو نخون.

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا اینجا چون ناشناسه. زندگی واقعی هسبیرون همه فیلم بازی میکنن همه چی خوبه.

والا اینجا چیش واقعیه طرف میگه شوهرم من و زد شما طرف پر لیوان و میبینی اینکه طرف میگه اینجا شوهرم بهم خیانت کرد باز شما طرف پر لیوان و میبینی هرچقدر مجازی باشه نمیاد بگه خانما من خرابم شوهرم فهمید طلاقم داد

شما برو بیرون دو دقیقه دادگاه خانواده ببین واقعیت اونجاست 

نه

داخل سایت نی نی

اینجا بیشتر سرگرمیه

چرا هستن درد و دل ها 

سوالات پزشکی و خیلی سوالهای دیگه 

ولی جواب هارو کیا میدن؟؟؟؟من و شما هر دو وقتی داخل این قوطی مجازی هستیم سنجیدن سطح سوادمون مزه ایه مزه هرکدوم شیرین تر باشه مخاطب اینجا پشت و اون و میگیره

والا اینجا چیش واقعیه طرف میگه شوهرم من و زد شما طرف پر لیوان و میبینی اینکه طرف میگه اینجا شوهرم به ...

هیچ زنی خراب نیس. رفتارهای آقایون باعث میشه زن سرخورده شه. حتما شوهر زنش رو  زده میاد اینجا میگه. بیکار نیستیم بیایم اینجا داستان سرایی کنیم

شما نکنه آقایی. الان اسمتون دیدم . اصلا تو پیج بارداری کارت چیه. نظرات هم برای خودت نگه دار.