2777
2789

سلام خیابون استقلال ...جواهر ...اندر .. الوویوم ...این مراکز خرید خوب تمام یرندها و مارکهای خوب رو اینجا ها دارند ...

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استانبول مال وايستينيه پارك و زورلو وپالاديوم و فلوريا هم خوبه .مركز خريد كه زياااد داره.

گفتي لوكس ميخوام اينارو گغتم.

ايستينيه پارك كه كلا فوتباليستا  و..خريد ميكنن خيليم برندهاي گرون ولوكس توش هستش.

خيابون عثمان بي و مركز خريد جواهر فقط يه ايستگاه فاصله دارن دوتاش خوبن و تو يه روز ميتونيد بريد

فروم استانبول

البته من باشم ديگه نميرم چون خيليييييم بزرگ بود مگه اينكه سيسموني بخوايي يا وسايل خونه 

اك مركز

خيابون استقلال

استينيه پارك

كپا سيتي

اولويوم كه من اصلا راضي نبودم اوت لت بود

خيابون عثمان بي و مركز خريد جواهر فقط يه ايستگاه فاصله دارن دوتاش خوبن و تو يه روز ميتونيد بريد فرو ...

مررسي عزيزم،بعد تو اين فصل كشتي تفريحي اينا دارن؟!!كلن واسه گردش كجا رو پيشنهاد ميدين؟؟؟به جز مراكز خريد؟؟

مررسي عزيزم،بعد تو اين فصل كشتي تفريحي اينا دارن؟!!كلن واسه گردش كجا رو پيشنهاد ميدين؟؟؟به جز مراكز ...

بنظر من كه استانبول جنبه خريدش بيشتر تفريحيه

ميتوني جزيرها بري قسمت اسيايي كه اصلا نرو

از كنسرتا اگه بود استفاده كن

موزه و ايناهم بد نيست اما تاريخ ايران كجااا و تركيه كجاااا 

من عاشق خيابون استقلال و شلوغيش و كافهاي فراوونشم ...

نيشانتاشيم برو

در كل اگر از مترو استفاده كني هم بهتره هم راحتري هم جاهارو خيلي راحتر پيدا ميكني

هزينهم اصلا با تاكسي قابل مقابسه نيست