2777
2789

واقعا کاراشون مسخرست

مخصوصا تاپیک شیطونکی که خیلی مفید بود

مثل اینکه یک عده دست به گزارش خوبی دارن

البته فقط واسه تاپیکای بقیه😏😏😏😏

شانس نام مستعار خداست😍 انجا ک نمیخواهد امضایش پای داده هایش باشد💛💚💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینه که هس😒 نمیخوای راه باز جاده دراز😒

ای عم نی نی یار خشن😎

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

یه ساعت نبودما ای بابا من نخوندم 😢

هر کی گزارش زد هر چی فوش نثارش😒😠

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 

خیلی وقتا گزارس زده نمیشه

گشت نی نی یاری تاپیکارو میبنده.طبق صلاحدید خودشون و پروتکلایی ک دارن متاسفانه

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

به خاطر اینکه بعضیا واقعا بی جنبن این سایت جنبه پزشکی و اموزشی داره و اصلا یه بخشیش باید درمورد مشکلات زناشویی باشه جوابی که مشاور ها میدن کلی هستش و به درد نمیخوره ولی اگه اینجاها مطرح بشه هر کی یه چیزی میگه اطلاعات زیاد میشه .. 

انگار بچن و عیبه واسشون سریع گزارش میزنن که چی مثلا😐😐😐اصلا باید اینجور مسائل توضیح داده بشه که اشتباه نکنن بقیه ولی متاسفانه‌...

به خاطر اینکه بعضیا واقعا بی جنبن این سایت جنبه پزشکی و اموزشی داره و اصلا یه بخشیش باید درمورد مشکل ...

اره واقعا حرفت درسته ما خودمون ی مشکل داریم مشاور و پزشکم کمک کلی کردن واقعا اگ مشکلات مطرح بشه ب درد بقیه هم میخوره... هنوز بلوغ فکری نرسیدن

به خاطر اینکه بعضیا واقعا بی جنبن این سایت جنبه پزشکی و اموزشی داره و اصلا یه بخشیش باید درمورد مشکل ...

فرهنگ سازی کنین از همینجا یه تاپیک بزنید به همین عنوان که نیان بترکونن سریع دیگه انقد عقل داریم ادم بیمار و از یه ادم مشکل دار تشخیص بدیم کسی که بی ادبانه مطرح کنه معلومه که مریضه ...

من هرجا رسیدم ترکید آخه چرا 

پا به انفجارت خوبه 😁

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما

فقط موندم انقد خجالتینو انقد براشون مهمه که اخ‌حرف بد زده نشه اصلا اینجا چیکار میکنن تو سایت گوشی چرا دارن دوس دارن همه چی هرجوری ک‌خودشون میخوان بشه

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻