2777
2789

از آخرین باری که یکی از عزیزانتون رو دیدین ، یا آخرین باری که یه کاری رو انجام دادین یا یه جای خاص رفتین. و اون لحظه حتی فکرشم نمیکردین ک اینبار آخررررین باره....

خودمم اگ بخوام از یکی از آخرین بارایی بگم ک نمیدونستم آخرین باره:

۵،۶ ماه پیش بود ک آخرین بار دیدمش🚶🏻‍♀️

داشتیم سگ لرز میزدیم ولی رفتیم جنگل قدم زدیم بعدش رفتیم کوه بعدم رفتیم کافه یه قلیون مشت کشیدیم

شاید یجورایی فهمیده بود آخرین باره...

چون موقع رفتن دستامو محکم گرفته بود. اول دست چپمو بوسید بعد دست راستمو بعدم گذاشتشون کنار هم و دوتاشونو باهم بوسید🥲

برخلاف همیشه ک فقط عکسای دوتایی میگرفتیم اونم با گوشیه من( چون اون اسنپ چت نداش😂) اونروز خودش کلی عکس تکی ازم گرفت🫠

منم موقع رفتنش از لحظه ای ک ب سمت ماشین قدم برداشت تا لحظه ای ک دیگ ماشینش تو دیدم محو شد، با تمام وجود نگاش کردم🙃

از اون ب بعد دیگ شرایطمون سخت و سخت تر شد تا جایی ک دیگ ب خواست خودم کلا قطع ارتباط کردیم بنا ب دلایلی( اما کات نکردیم)

با اینک میفهمم حسم بهش کم و کمتر شده ، اما هر وخ دلتنگش میشم پشت دستامو میبوسم چون جای آخرین بوسه هاشه❤️‍🩹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخرین باری که توکوچه بازی کردمو دیگه طعم بچکیو نچشیدم آخرین باری که ۱۲سال پیش دیدمش...

چرا بعدش چیشد

اگر روزی مرگ من فرا رسید،بدان دیدن حرم تو را بسیار آرزو کرده بودم ،یا لثارات الحسین❤️‍🩹

اخرین باری که با دوستام تو کوچه بازی کردیم

اون شب کلی با دخترا و پسرا تو کوچه بازی کرذیم اخرشم رفتیم سره کوچه هممون بستنی خریدیم

اخرین باری که بابام موهامو سشوار کشید(هزار مرتبه شکر زندس هنوز) 

اخرین برای که خونه با پتو و بالشت درس کردم

ینی چی کلا قطع ارتباط کردید اما کات نکردید؟

اخه دیگ شرایطی شد ک رابطمون لانگ شد از هم دور شدیم

بدون هیچ مشکل و دعوا و خیانت و ..... دیگ ارتباطمون قطع شد

البت همو دوس داریم و همش گفت ب محص اینک اوضاعش اوکی شه واسه جدی شدن رابطمون اقدام میکنه البت اگ من تا اون زمان مجرد باشم هنوز🫠💔

آخرین باری که نصف شب تو حیاط بازی کردیم

آخرین باری که کالاف بازی کردم با دوستام

آخرین باری که پدربزرگم رو دیدم💔

آخرین باری که تو مدرسه رفیق داشتم

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩