2777
2789
عنوان

از آخرین باری بگید ک نمیدونستین آخرین باره💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1789 بازدید | 108 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخرین جمعه ای که خونه بابا بزرگم بودیم و داشت تو قنوت نمازش با حالت معنوعی خاصی دعا میکرد همون موقع دلم ریخت هنوز نگاهش یادمه ،واخرین باری که بغلش کردم که رو به قبله تو حیاط آروم خوابیده بود انگار هزار ساله که خوابه ،لای چشمش کمی باز بود ،هنوز یادم می افته گریم‌میگیره

الهی برگردم🥲 خدا رحمتشون کنه🖤

یه مادربزرگ دیگه هم داشتم، مادربزرگ پدریم، حالش بد بود درکل

از سرکار اومدم، رفتم یکم پیشش، نشستم، دستاش گرفتم، گفتم برم دوش بگیرم بیام بهت سوپ بدم، رفتم دوش گرفتم برگشتم  دیدم بابام داره انگشتا پاهاشو با بند مینده و از پیشمون رفت

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

الهی بگردم🥲 خدا رحمتشون کنه🖤 شرمنده ناراحت شدی باز🥺

فدات بشم عزیزمن🥺🫂 خدا رفتگان شماروهم رحمت کنه 

دشمنت شرمنده عزیزم یوقتایی باید این چیزا رو یادت بیاد حس تلخش بیاد تو دلت که قدر آدمای اطرافتو بدونی🙂

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

آخرین باری که خنده بابامو دیدم 💔

دلم براش لک زده ، دلتنگیش بعد ۱۸سال به استخون رسیده 

داغش سرد که نشده این روز تازه ترم شده 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم