2777
2789

بچها من خیلی مودی هستم خیلییی

دلم میخواد وقتی با به آدم آشنا میشم تا تهش باهاش بمونم (اصلا کاری ندارم که آدما هم لاشی شدن و اگه من بمونم هم اونا موندگار نیستن)

اینجوریم که شدیدا چند روزی به اون فرد اهمیت میدم بعد کم کم بی اهمیت و در آخر شاید ازش بدم بیاد ، اصلا دوست ندارم اینجوری باشم ولی دست خودم نیست ، چیکار کنم ؟ کسی مثل هست یا بوده ؟ 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)

یه راهی اگه بلدین بهم بگین ، یا مثلا از یه آدم روزا خوشم نمیاد بعد کم کم که شب میشه خوشم میاد حرف بزنم باهاش 😐💔روانشناس هم رفتم چرت و پرت گفت و فقط پول گرفت 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم اینطوریم، خیلی یجوریه همیشه اینطوریه که با یکی اشنا میشم اوایل بسیار شاد بعد کم کم دوری بعد ازش بدم میاد حتی اگه طرف کاری نکرده باشه.. این اداهام رو خودمم تاثیر میذاره واسه همون سعی میکنم دوری کنم از ادما

-او در من ریشه ای هزار ساله دارد،کسی که برای همیشه رفته است.. 
منم اینطوریم، خیلی یجوریه همیشه اینطوریه که با یکی اشنا میشم اوایل بسیار شاد بعد کم کم دوری بعد ازش ...

چیکار کنیم ماها؟ باید درمان بشیم ؟ من الان با یه آدم همه چی تموم آشنا شدم می‌دونم که نمیتونم نگهش دارم 

چیکار کنیم ماها؟ باید درمان بشیم ؟ من الان با یه آدم همه چی تموم آشنا شدم می‌دونم که نمیتونم نگهش دا ...

نمیدونم جدی🤣من به خودم نمیگم مریض به اونا میگم مریضن که بعد مدتی ازشون بدم میاد🤣😭

ببین دقیقا موقعیت منم همین بود با یک انسان به قول تو همه چی تموم اشنا شده بودم خیلی خوب بود لعنتی حتی داشتم سعی میکردم اینو نگه دارم ولی بعد چهار ماه گذاشتمش کنار😐

-او در من ریشه ای هزار ساله دارد،کسی که برای همیشه رفته است.. 
نه بابا تازه من از تو بدتر ولی از مودی بودنم خوشم میاد تاره این اشکال نداره که تو مودی هستی

خیلی اذیت میشم بعد سالها یه آدم واقعی اومده تو زندگیم میترسم با اینم همینجوری بشم 

اصلا این بدرک اگه با همین فرمون پیش برم شوهرم رو چیکار کنم در آینده 😂😂