2777
2789
عنوان

😥💔خسته شدم ازین مودی بودن و روانی بودن خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 27 پست
چرت و پرتهايي ك گفت چي بود

گفت از بچگی اینجوری بودی یا جدیدا اینجوری شدی گفتم از وقتی یادم میاد گفت اشکالی نداره و ...

اصلا حرفاش تاثیر نداشت چون به این موضوع ربط نداشت 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
منم همینم تو فکرش نرو بنظرم عادیه😂

واقعا ؟؟؟؟؟؟؟ خب هیچ راهی ندارع درست بشه 

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی برات عجیب؟ هزار و هزاران نفر هستن که مودی ان ولی یه چیزی گر میدونی مودی بودنت اذیتت میکنه سعی ...

کاش میتونستم 

نمیدونم جدی🤣من به خودم نمیگم مریض به اونا میگم مریضن که بعد مدتی ازشون بدم میاد🤣😭ببین دقیقا موقعی ...

نهههههههه 

واقعا ؟؟؟؟؟؟؟ خب هیچ راهی ندارع درست بشه

نمیدونم

من یوقتایی تو محل کارم مثلا با یکی اشنا میشم میگم وای چه ختر خوبیه باهاش دوست یشم و برم بیرون 

چن روز گرم میگیزم باهاش یعدش بدم میاد میگم این چه کاری یود کزدم، یا قرار بیرون میذارم بعد خودم پشیمون میشم نمیزم

نمیدونممن یوقتایی تو محل کارم مثلا با یکی اشنا میشم میگم وای چه ختر خوبیه باهاش دوست یشم و برم بیرون ...

خرداد ماهی هستین شماهاهم؟ 😂💔

بهش این اخلاقت رو بگو به نظرم

خب میپره😂😂فعلا تو اون دوره ای هستم که ساعت ها باهاش چت میکنم 

بعد هرچی طرف سگ محل ترم کنه بهتره 

چ جالب!! 

چندنفر گفتن ماهم اینطوریم ولی ایراد از ما نیست و مشکل اوناست و...!! 

ولی حقیقتا ی ایراد اساسی این وسط وجود داره 

برو پیش روانشناسی ک کارش طرحواره درمانی باشه اون ریشه یابی میکنه و درستش میکنه، بعدم قرار نیست با یکی دوجلسه راهکار بده و همه چیز درست بشه

چون این چیزی ک شما میگی قطعا طی سالهای کودکی در تو بوجود اومده و زمانبره درست شدنش... 

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

چ جالب!! چندنفر گفتن ماهم اینطوریم ولی ایراد از ما نیست و مشکل اوناست و...!! ولی حقیقتا ی ایراد اساس ...

اگه منم میتونستم فکر کنم که مشکل ازوناست خوب بود و اینجوری اذیت نمی‌شدم 

اما من می‌دونم مشکل از منه ، احساس گناه دارم نسبت این که اینجوریم ولی دست خودم نیست 

اگه منم میتونستم فکر کنم که مشکل ازوناست خوب بود و اینجوری اذیت نمی‌شدم اما من می‌دونم مشکل از منه ، ...

تو در بوجود اومدن این حس و حالت نقشی زیادی نداشتی، پس حس عذاب وجدان رو از خودت دور کن تا بتونی با ذهن باز دنبال راه حلش بری... 

هرچقدرم ک از بقیه بپرسی و بخوای با راههای موقت و تحمل کردنهای عذاب اور این اخلاقتو عوض کنی، بازم نتیجه بلندمدتی نمیگیری و فقط انرژیت تحلیل میره

پس حتما پیش متخصصش برو تا کمکت کنه... 

اگر ی روانشناس خوب نبود عوضش کن تا بالاخره ی کاربلد پیدا کنی

مثل دکتر پوست و مو ک وقتی ادم نتیجه نمیگیره از یکی، پیش چندتای دیگه میره تا بالاخره مشکلش درمان بشه... 

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /