2777
2789

چی بگم تحت تاثیر قرار بگیره 

چیز بزرگی نیس ولی همینکه بدونه قدرشو میدونم و ممنونشم که بابت اون قضیه باهاش صحبت کردم 

آدم صبور و مهربونیه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من از یه نفر خیییلی ناراحت بودم

چندین بار ناراحت م کرد اون مقصر بود ولي من سکوت‌ کردم 

چند وقت پیش پیام احوالپرسی دادم تو ایتا سريع آنلاين بودنش رو مخفی کرد و پیامی که من ده صبح دادم دو نصفه شب خوند بی جواب 

ازش پرسیدم نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض شد ولی بازم جوابی نداد

بعدم فهمیدم تو ایتا مسدود کرده 

کاش هيچ وقت پیامش نداده بودم🥲🥲🥲

والا من از یه نفر خیییلی ناراحت بودمچندین بار ناراحت م کرد اون مقصر بود ولي من سکوت‌ کردم چند وقت پی ...

عزیزم قشنگگگگگ میفهمم چی میگی منم همونیم که همیشه اول میخوام قضیه رو تموم کنم هیشکی قدر خودمونو نمیدونه ولی اینو بدون تو دل خیلی بزرگی داری هرآدمی همچین شهامتی نداره

عزیزم قشنگگگگگ میفهمم چی میگی منم همونیم که همیشه اول میخوام قضیه رو تموم کنم هیشکی قدر خودمونو نمید ...

از خودم معذرت می خوام که با اين چنين آدمی دوست بودم🥲🥲🥲

قبلا هم با شوق و ذوق پيام تبریک تولد دادم واسش ولی اون با لحن تند و عصبانیت گفت هدیه چیزی ازتون قبول نمی کنم من خیییلی ناراحت شدم ازش ولی سکوت کردم 🥲 🥲 

نمیدونم تو منی یا من توام همیشه اونی که همه مناسبتارو یادشه منم 😅

من الان مدت هاست ديگه هیچ ارتباطی با هم نداريم 

واسه خودم و سادگی خودم خیییلی ناراحت ام

حق من این رفتار نبود خدا 🥲🥲🥲

من الان مدت هاست ديگه هیچ ارتباطی با هم نداريم واسه خودم و سادگی خودم خیییلی ناراحت امحق من این رفتا ...

مهربون بمون دنیا هنوز به ادمایی مثل تو نیاز داره ولی اگه کسی اذیتت کرد فقط رهاش کن سخته ولی رها کن

مهربون بمون دنیا هنوز به ادمایی مثل تو نیاز داره ولی اگه کسی اذیتت کرد فقط رهاش کن سخته ولی رها کن

به نظر شما جمله نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض شد جمله بدی هست بهش گفتم 🥲

به نظر شما جمله نمیدونم چرا رفتارتون با من عوض شد جمله بدی هست بهش گفتم 🥲

نه بدنیس فقط خیلی محترمانه دلیلشو پرسیدی اینطوری اگه سوءتفاهم شده باشه با صحبت برطرف میشه اما اگه طرف کلا دیگه هیچ اهمیتی نمیده بیشتر تلاش نکن چون کوچیک میشی مطمئن باش اگه حق با تو بوده باشه یه جا تو زندگیشمیفهمه چقدر جات خالیه و قدرتو ندونسته که دیگه یکم دیره