2777
2789
عنوان

از آبرو ریزی بچه هاتون تو مهمونیا یا جلو بقیه بگین بخندیم😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1330 بازدید | 46 پست

بچه ندارم خواهرزاده هام با ادبن 

ولی بچه پسرداییم ۷سالشه تکون بخوری شلوارو میکشه پایین میگه بیاین بخورین بیاین بخورین مهمون و مجلس و اینور اونورم حالیش نیست خانوادگی بی تربیتن 

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول بگم سمت ما"شهر آستارا" رسمه کوکو گردو همراه با مرغ لَوَنگی برای مهمان درست میکنیم که کاربرا ایرا ...

حرص خوردن نداره بچه کم گردو دوست داشته خب 😅

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰

چه اسراری رسوا کرد😂

خیلی حس بدی هس 😂😂😂😂

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

مجردم ، ولی خاطره کودکی خودمو میگم ، یبار خاله پدرم ک همسایه مون هم بود برامون کیک آورد بعدش چون بوی سار میدادن مامانم ریخت بیرون 

چند روز بعدش که رفتیم خونشون منم گفتم خاله کیکاتون بوی سار میداد مامانم ریخت آشغالی 😂😅 مامانم بعدها گف خیلی خجالت کشیدم جلو خاله

ما هیچ تر از هیج پی هیچ دویدیم؛ جز هیچ در این هیچ دگر هیچ ندیدیم.

پارسالکل خانواده شوهرم بیرون بودیم ۳۰ نفری می‌شدیم

داشتیم هندونه میخوردیم همه ساکت بودیم یهو پسر پسر عموی شوهرم ۵ سالش بود اومد گفت بابا مامان گوزید گفت به کسی نگی

واییییییییییی الان که یادش افتادم من جای اون زن خجالت کشیدم😂

مهمونی خونه جاری کله پاچه بود ،داشتیم میریختیم تو ظرف پسرم اومد نگاهی کرد گفت این چیه پختی استفراغم گرفت اونم گفت چرا کله پاچه دوست نداری گفت نه بابا چیه دست و پاهامون بهم میچسبه قهر کرد رفت 

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜
😂

اونا هم منتظر بقیه ماجرا بودن، همش میگفتن خب تعریف کن ببینیم چی میگن، بخدا خون تو رگام یخ بسته بود که الان مو به مو خاهد گف، به خیر گذشت، اما زهر چشمش رو گرفتم تا دیگه چیزی نگه، 🤣🤣🤣

اونا هم منتظر بقیه ماجرا بودن، همش میگفتن خب تعریف کن ببینیم چی میگن، بخدا خون تو رگام یخ بسته بود ک ...

دیگه  حرفشو زد تمام   حک شد تو مغز مادر شوهرت  😅😅تا قیامت

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم