2777
2789
عنوان

چون جواب رد به خواستگاری عمم دادم بابام باهام قهر کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 28 پست

بابات خیلی اشتباه میکنه یعنی چه که بچه های خواهرشو بیشتر از بچه های خودش دوست داره؟ 

اصلا ازدواج با فامیل نزدیک درست نیست 

بچتون امکانش زیاده دچار مشکلات ژنتیکی شه

کار خوبی کردی جواب رد دادی

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم شما قراره ی عمر زندگی کنین در نهایت نظر خودته مهمهحالا دلیل رد کردن پسر عمه ات چه ربطی به بابا ...

چون از عمم اینا بدش میاد

قبل جواب مثبت دادن به خاله هامو مامان بزرگم گفتم کلی دعوام کردن 

چه برسه بابابزرگم که یه دیوونه زورگوعه بی منطقه

ابروریزی بزرگی راه مینداخت روز بله برون و واقعا نمیخواستم ریسک خراب شدن و به هم ریختن یه طایفه رو به جون بخرم

بابام خیلی کینه ایه😔

من سر یچیز پوچ یسال با بابام قهر بودم😂 میگذره

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
یعنی دلیلا برای رد کردن فقط همون‌ بود؟؟خب غریبه بیاد خواستکاریت که بدتره اینا باز فامیل بودن شناخت د ...

نه !

پسر عمم برام مثل برادره نمیتونم نگاه جنسی بهش داشته باشم

و یه ازدواج ناموفق هم داشته چهارسال دوست بوده با زن سابقش یه سال نامزد سه سال هم عروسی کرده بودن رفته بودن خونشون

و پدربزرگ مادریم واقعا دیوونس یه ادم پیر بی منطق زورگو که عقلشم مشکل داره 

بخاطر نفرتش از اونا قطعا توواون روز قشنگ هم عممو شوهرشو هم بچه هاشونو هم عمومو کلا همه رو به فحش میبست و دعوای بزرگی راه مینداخت و یه طایفه به هم میخورد 

ناراحتی خیلی بزرگ تری پیش میومد

من چرا ربط فحش کش کردن پدربزرگت و جپاب رد دادنت رو نفهمیدم؟!

پسر عمم برام مثل برادره نمیتونم نگاه جنسی بهش داشته باشم

و یه ازدواج ناموفق هم داشته چهارسال دوست بوده با زن سابقش یه سال نامزد سه سال هم عروسی کرده بودن رفته بودن خونشون

و پدربزرگ مادریم واقعا دیوونس یه ادم پیر بی منطق زورگو که عقلشم مشکل داره 

بخاطر نفرتش از اونا قطعا توواون روز قشنگ هم عممو شوهرشو هم بچه هاشونو هم عمومو کلا همه رو به فحش میبست و دعوای بزرگی راه مینداخت و یه طایفه به هم میخورد 

ناراحتی خیلی بزرگ تری پیش میومد

چون از عمم اینا بدش میادقبل جواب مثبت دادن به خاله هامو مامان بزرگم گفتم کلی دعوام کردن چه برسه بابا ...

یعنی بخاطر پدربزرگت نمی‌خوای کلا ازدواج کنی مبادا آبروریزی بشه؟ 

میتونی ارتباط تو کم کنی باهاشون

یعنی بخاطر پدربزرگت نمی‌خوای کلا ازدواج کنی مبادا آبروریزی بشه؟ میتونی ارتباط تو کم کنی باهاشون

این یه مورد نمیشد

من الان مشکلم این مسئلس

غریبع میشه هرچند اونم ریسکه و ممکنه قاطی کنه ولی ریسکش کمتره

پسر عمم برام مثل برادره نمیتونم نگاه جنسی بهش داشته باشمو یه ازدواج ناموفق هم داشته چهارسال دوست بود ...

نه خیلی هم عاقلانه بود الهی خوشبخت بشی عزیزم من فکر کردم با توجه ب توضیح اولت فقط بخاطر پدربزرگ نه گفتی

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰