2777
2789

سلام عزیزانم 

شبتون به نیکی 

من خداروشکر رفتم سونو بچه داخل رحمم بود،بازهم صدها هزاررررر بار شکرش که من رو لایق مادر شدن دونست، اونم نه یدونه دوتا فرشته 😭😭😭😭

بمیرم  لقاح دیر بوده بچهام ریز بودن دیده نمیشدن🥺🥺🥺

تو سونو بهم گفتن هماتوم دارم کنار اون قل بزرگه ده روزه خونریزیم قطع نمیشه 

هم شیاف استفاده میکنم هم دوفامد 

هم دعام کنین هم اگر تجربه ای دارین کمکم کنین 

تورو خدا دعا کنین خدا برام حفظشون کنه 

بعد خدا امیدم همین دوتا ریزه میزه هستن😍😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شیاف تا چهار ماه باید بزنی . اگه استراخت کنی و بیرون نری توالت فرنگی استفاده کنی رابطه نکنی با شوهرت تا انومالی هماتموت  از بین میره. بهت اسپرین ندادن؟  ذبه نظرم دکترت خیلی مهمه برو پیش یه دکتر خیلی ماهر .  

چیزی نمیشه عزیزم استراحت کن منم داشتم خداروشکر الان بچم سلامته

الهی شکر الهی همیشه سلامت باشین 

والا خستم بدنم درد میکنه از بس خابیدم 

ببخشید رنگ خون هم از رنگ قهوه‌ای شده قرمز نگران شدم

الهی شکر الهی همیشه سلامت باشین والا خستم بدنم درد میکنه از بس خابیدم ببخشید رنگ خون هم از رنگ قهوه‌ ...

انشالله صحیح و سالم بچه هاتو بغل میگیری تا میتونی استراحتاتو بکن ک نی نیات بدنیا بیان پااااره میشی😅

نمیدونم عزیزم با پزشکت مطرح کن اطلاعی ندارم

شیاف تا چهار ماه باید بزنی . اگه استراخت کنی و بیرون نری توالت فرنگی استفاده کنی رابطه نکنی با شوهرت ...

همشوووو رعایت کردم 

دکتر گف اگر باز خونریزی قطع نشد بعد آزمایش انعقاد بده 

میگم برم انجام بدم بنظرتون

شیر تخم مرغ هم بدت نمیاد بخور

منم اینطور بودم 

نشاسته و شیر تخم مرغ و استراحت مطلق و شیاف و آمپول تا خوب شدم

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

همشوووو رعایت کردم دکتر گف اگر باز خونریزی قطع نشد بعد آزمایش انعقاد بده میگم برم انجام بدم بنظرتون

اره برو. منم باردارم. قند داشتم همش در حال ازمایش و دارو بودم. هر چه زودتر برو تا بهت دارو بدن. به منم اسپرین دادن که خون به بچم برسه. توام دوقل هستی باید بدن. حالا شاید چون هماتوم داری  یه چیز دیگه بدن. گهواره نصب کن بیا اونجا

شیر تخم مرغ هم بدت نمیاد بخورمنم اینطور بودم نشاسته و شیر تخم مرغ و استراحت مطلق و شیاف و آمپول تا خ ...

سلام قشنگم 

اینارو میخورم استراحتم که فقط سرویس میرم  دارو هم استفاده میکنم آمپول بهم ندادن

ای جانم عزیز دلم خدا برات نگهشون داره برای منم دعا کن حامله باشم و چشم انتظاری کسی هستم‌ برگرده😭😭

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️