2777
2789
عنوان

شغل مناسب

73 بازدید | 9 پست

برای کسی که نمیتونه تایم برای کارای کارمندی بزاره.بچه کوچیک دارم و دوست دارم یه کاری برا خودم داشته باشم.....درمورد صادرات و فروش به کشور های عربی خیلی شنیدم اما نتونستم ازش سر در بیارم.ی مدت ترید کار کردم و الانم دارم آموزش میبینم ولی به عنوان شغل نمیتونم بهش نگاه کنم.ی مدت پرورش قارچ و پیج اینستا هم زدم موفق نبود.اما عمیقا دلم یه شغل میخاد🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوست عزیز صادرات واردات به کشور های عربی بالای پنج میلیارد پول میخواد

دختر عمه من دو سال پیش با صفر مطلق شروع کرد.بعنوان دلال،واسطه بود بین یه فرد چینی و شرکت عماد که جزو بزرگ ترین شرکت های صادراتیه.الان هم شرکت خودش و داره......چیزی که من مد نظر دارم سرمایه نیاز نداره اما علمش و میخاد که نمیدونم از کجا آموزش ببینم‌.دختر عمم خودش مدتی و توی این شرکتا کار می‌کرده و بخاطر همین بلده‌.ولی متاسفانه رابطمون طوری نیست که من بتونم ازش بخوام یادم بده

دختر عمه من دو سال پیش با صفر مطلق شروع کرد.بعنوان دلال،واسطه بود بین یه فرد چینی و شرکت عماد که جزو ...

عزیز واسطه خب پول نمی‌خواد بله علمی هم فکر نکنم بخواد اما صادرات واردات پول زیادی میخواد و خب باهم متفاوت هست این دو توی یوتیوب سرچ کنید 

عزیز واسطه خب پول نمی‌خواد بله علمی هم فکر نکنم بخواد اما صادرات واردات پول زیادی میخواد و خب باهم م ...

من منظورم همون واسطه س فعلا.توی یوتیوپ و اینستا خیلی فیلم دیدم ولی متاسفانه میترسم از پسش برنیام.حس میکنم خیلی چیزا ازش هست که نمیدونم.اصلا چجوری شروع کنم و ایناش میترسم یکم‌.گفتم بپرسم شاید کسی چیزی بدونه یا کار جدیدی بلد باشه که ب ذهنم نرسیده

اگه دوست داری کار آنلاین انجام بدی خصوصی پیام بده توضیح بدم در موردش

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

تریدرم و واقعا راضیم چون هرجای دنیا باشم پول درمیارم و کارم هم همراهمه و اجازه از کسی ام نمیگیرم اموزش هم از داخل یوتیوب دیدم از چنل IR_TRADE ویدیوهاش عالی بود و منو به درامد رسوند